Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Uniqly.io, ett projekt som effektiviserar NFT-marknaden


Icke-Fungible Tokens (NFT) är bland säsongens hetaste tillgångar eftersom kryptosamlar fortsätter att bli populära. Den verkliga potentialen för dessa kryptotoken är dock orealiserad på grund av det uppenbara klyftan mellan virtuella och fysiska tillgångar.

I den nuvarande inställningen, oavsett värdet och sällsyntheten hos NFT man har, är de fortfarande immateriella. Allt kommer dock att förändras med Uniqly – ett revolutionerande kryptoprojekt som överbryggar klyftan mellan NFT och fysiska produkter.

Som ett fullfjädrat DeFi- och NFT-ekosystem erbjuder Uniqly en uppsättning verktyg inklusive stakingpooler, escrow, utbytesplattform, NFT-marknadsplats och mer för att möjliggöra tillväxten av NFT-ekonomin samtidigt som de erbjuder oändliga möjligheter för skaparna och konsumenterna att dra nytta av Det.

Introduktion av produktstödda DIY NFT: er

Att utveckla blockchain-applikationer är inte en enkel uppgift eftersom det kräver åtminstone viss kodningserfarenhet och en viss grad av förtrogenhet med utrymmet.

Men en konstnär eller designer har inte nödvändigtvis dessa färdigheter, men de är ganska kapabla att skapa några av de mest eftertraktade och värdefulla föremålen.

Uniqly gör det möjligt för dem att konvertera sina skapelser till NFT och sälja dem till en mycket bredare marknad. Från och med klädsegmentet tillåter Uniqlys produktgenerator användare att konceptualisera sina egna mönster, förvandla dem till NFT och sälja dem på plattformens marknadsplats.

Samtidigt kommer plattformen genom sina partners att förvandla dessa mönster till verklighet genom att skapa en verklig fysisk produkt och senare lagra den i sitt säkra valv.

Under tiden kan alla som går in på Uniqly-marknaden köpa dessa NFT, handla dem mot andra NFT eller kryptovalutor, precis som de skulle göra med någon annan digital tillgång.

Om NFT-ägaren bestämmer sig för att skaffa den faktiska produkten, måste de bränna den NFT och helt enkelt betala för den fysiska materialiseringen.

Tokenize och handel med dina värdesaker

Bortsett från NFT: erna som designats med hjälp av Generator, tillåter Uniqly användare att digitalisera sina fysiska tillhörigheter av värde för försäljning och utbyte på plattformen.

Användare kan skapa NFT-varor som de vill sälja och skicka den faktiska produkten till Uniqlys säkra lageranläggning där den kommer att utvärderas och lagras – liknar en spärrad anläggning.

Om produkten går igenom kommer NFT som genereras att godkännas av plattformen, så att skaparen kan lista den på marknaden och handla den med andra.

Att få NFT till liv

Medan den spärrliknande valvfaciliteten möjliggör fysisk stöd för varje NFT som skapas på plattformen, öppnar en helt ny väg för individer att tokenisera sina värdesaker, det hjälper också till att materialisera NFT från digitala tillgångar till riktiga, fysiska.

NFT Token Materialization-lösningen på plattformen tillåter användare att beställa tvådimensionella såväl som tredimensionella modeller av NFT: erna de äger, komplett med QR-koder för att spåra äganderätten.

Uniqly och UNIQ

Uniqly stöds av UNIQ ERC20-verktygetoken som inte bara fungerar som ett medium för värdetutbyte inom ekosystemet utan också ger tokeninnehavare ytterligare fördelar.

Fördelarna med UNIQ omfattar rabatt på provision på inköp, andel i vinster som genereras av plattformen, insatser av belöningar och exklusiv tillgång till speciella NFT och mer.

Uniqly avslutade nyligen en utomordentligt framgångsrik offentlig tokenförsäljning som såldes helt på under 4 minuter, vilket skapade en ny rekord jämfört med föregående omgång som tog hela 10 minuter före avslutningen.

Med UNIQ inställd på Uniswap den 15 april 2021 kan de som inte deltog i den offentliga försäljningen också få tillgång till och njuta av tokens fördelar. För att markera den senaste milstolpen har plattformen meddelat Uniswap-listningstävlingen där användare kan vinna spännande presentationer. Mer information om tävlingen finns här.

Läs mer om Uniqly på – https://www.uniqly.io/

Source link

Related posts

Bitcoins skapare Satoshi Nakamoto är nu medlem i de 20 bästa världens rikaste människorna – Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide

Stratis ‘InterFlux Protocol lägger till stöd för Ethereum, Hyperledger, DEX och DeFi – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin-pris konsoliderar nära $ 50K, varför BTC Bulls kan misslyckas nära $ 52,5K

Bitcoinguide