Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

UNION ger smart kontraktsskydd till Prospers plattform för förutsägelse över flera kedjor »CryptoNinjas


UNION, en full-stack DeFi-skyddsplattform, tillkännagav idag ett nytt partnerskap med Prosper, en marknadsförutsägningsmarknad och säkringsplattform, för att föra UNION: s serie skyddsprodukter till Prosper.

Partnerskapet kommer att omfatta antagandet av UNION: s smarta kontraktsskydd för Prospers likviditetspooler, tillsammans med C-OP, för att förbättra kapitaleffektiviteten på dess prognosmarknader.

”Precis som UNION: s skyddsprodukter inte begränsas av protokoll, är inte heller dataingångar för att kalibrera prissättning och solvensförhållanden för UNION: s produkter. Massornas visdom, syntetiserad och signalerad i realtid av Prosper, är en värdefull alternativ datamängd. Alternativa datamängder har visat sig vara effektiva i TradFi-riskhantering under det senaste decenniet. Detsamma gäller för DeFi och UNION är glada över att kunna införliva Korrekt förutsägelsessignaler för att stärka vår produktsvit. ”
– John Liu, CPO för UNION

Prosper är en icke-frihetsberövande, tvärkedjig förutsägelsemarknad och säkringsplattform som löser ett av de decentraliserade prognosmarknadernas största problem – likviditet. Prosper använder en unik teknik för on-chain likviditetsaggregering som bygger på binära modeller för likviditetsförsörjning över blockkedjor.

En kortfristig marknadsmodell för förutsägelse möjliggör randomiserade resultat för anpassade pooler med likviditetsleverantörer, som erbjuder tillgång till höga APR och en gratis maximal försäkringsfond.

Kärnfunktionerna i Prosper inkluderar också insatsförsäkring, användarägda förutsägelser och alternativ och fiat-integration – vilket ytterligare förstärker kapitalinflödet till dess anpassade pooler.

Med mer likviditet kan prognosmarknader bli mer exakta vid prognoshändelser. Att uppnå detta innebär att erbjuda attraktiva likviditetsincitament till likviditetsleverantörer, möjliggöra hävstång för användarpositioner och slå samman kedjekapital. Med UNION: s smarta kontraktsskydd kan Prospers likviditetspooler dra nytta av den dynamiska justeringen av UNION: s prissättningsmodell för att modifiera riskparametrar som skyddar prognospoolernas solvens och samtidigt optimera hävstången.

Säkrare pooler i kombination med Prospers förutsägelseförsäkringssystem innebär att användare kan satsa på resultatet, inte säkerheten för sina egna satsningar. Detta översätts också till Prosper poolers förmåga att bättre förutsäga säkerhetsprestanda över DeFi, där utnyttjande av massornas intelligens kan användas för att förena felprissättning av försäkringspooler för smart kontraktsrisk inom DeFi-protokoll.

”Vi är glada att arbeta tillsammans med UNN-teamet om säkerhetsförbättringar av Prosper-plattformen. Det medföljande skyddet gör det möjligt för Prosper-användare att vara säkra när de interagerar med Prosper-smarta kontakter. Utöver det kommer det att tillåta oss att locka fler deltagare till det binära likviditetsprogram som vi för närvarande undersöker. Med det kombinerade skyddet med Prospers prognosförsäkring kan vi bli den säkraste förutsägelsesplattformen någonsin! ”
– Iva Wisher, medgrundare och COO för Prosper förutsäger

Dessutom kommer Prospers utforskning av C-OP för att förbättra kapitaleffektiviteten i sina pooler att bidra till att utöka likviditeten ytterligare. Eftersom hävstångsanvändare bättre kan skydda sig från nedåtriktade prisvolatiliteter förbättras möjligheterna att använda marginal för förutsägelseresultat – en betydande dragning för kapitalmedvetna användare som vill dra nytta av felaktigt prissatta resultat.Source link

Related posts

Constellation lanserar Stargazer, en webbläsartilläggsplånbok för webbläsare med flera block »CryptoNinjas

Bitcoinguide

XRP Ledger-baserade börs Sologenic lanserar sin nya DEX »CryptoNinjas

Bitcoinguide

När SEC lanserar Crypto Office tar Blockchain Security ut sina stora kanoner

Bitcoinguide