Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

UNI-mamma som Uniswap V3-meddelande lämnar tjurar som vill ha mer


Nyckel Uniswap Takeaways

  • Uniswap (UNI / USD) steg kraftigt på onsdagen men saknade fart för att vända upp och ner till ett prisrally.
  • Flytten uppåt uppstod efter att det decentraliserade börsen presenterade en efterlängtad nätverksuppgradering.
  • Inga tips om gaslösande lager-2-lösning lämnade tjurar som ville ha mer uppåt.

Uniswap klättrade på onsdagen efter att det ledande decentraliserade utbytesteamet släppte detaljer om sin stora kommande protokolluppgradering.

V3 Outlook

De senaste publicerade specifikationerna visade att uppdateringen “Uniswap V3” skulle förbättra gasavgiftsproblemen i nätverket. Uniswap förbrukar en majoritet av gasavgifterna i Ethereum-nätverket. Uppgifter som hämtats av ETH Gas Station visar att den utbytte debiterade ETH för 2 miljoner dollar för transaktioner under de senaste 30 dagarna.

Uniswaps nya iteration syftar till att lösa gasfrågor. Börsen lindrar dock inte problemen förrän den lanserade sin Layer 2-skalningslösning, som drivs av en separat “Optimism” -lösning, som också är en del av Uniswap v3-uppdateringen.

De nya avslöjandena gav inte tillräckligt med uppdateringar om när Uniswap skulle integrera Optimism i sitt protokoll. Men börsen uppgav att det skulle införa “koncentrerad likviditet”, en funktion som skulle ge enskilda likviditetsleverantörer “granulär kontroll” över prisområden för deras tilldelade kapital.

”Likviditetsleverantörer kan tillhandahålla likviditet med upp till 4000 gånger kapitaleffektivitet i förhållande till Uniswap v2, vilket ger högre avkastning på sitt kapital”, läses uppdateringen. ”Även med dessa banbrytande designförbättringar är gaskostnaden för v3-swappar på Ethereum mainnet något billigare än v2. Transaktioner som gjorts med optimismdistributionen kommer sannolikt att bli betydligt billigare! ”

UNI / USD klättrar försiktigt

UNI / USD växelkurs hoppade 1,48 procent till 31,47 dollar efter Uniswap V3-meddelandet. Ändå minskade parets volymer under perioden med uppåtgående rörelser, vilket visar en brist på hausse övertygelse bland handlare.

Uniswap, UNIUSD, UNIUSDT, UNIBTC, kryptovaluta, decentraliserad ekonomi
Uniswap publicerar försiktiga vinster efter sin v3-uppdatering. Källa: UNIUSD på TradingView.com

Uniswap mötte också nedåtriktat tryck från sin 50-4H enkla glidande medelvåg, som fungerade som kortsiktigt motstånd för token. Ett avbrott över pristaket utgjorde den större potentialen för UNI att nå prisklassen $ 35-36 när det försöker en fullfjädrad breakout ur sin uppstigande triangel, ett hausseartat fortsättningsmönster.

Under tiden riskerade ett misslyckande att stänga över 50-4HMA att Uniswap-björnar testade triangelns lägre trendlinje för en nedbrott.

Source link

Related posts

Bitcoin möter hinder nära $ 58,5 000, varför dips förblir attraktiva

Bitcoinguide

DeFi-token skapade av Antier Solutions överstiger 500 miljoner dollar i marknadsvärde – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

NFTs på vägen till mainstream-antagande

Bitcoinguide