Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Umbrella Network minskar avgifterna genom att migrera sin oracle-lösning till Binance Smart Chain »CryptoNinjas


Umbrella Network, en skalbar och kostnadseffektiv lager-2-orakellösning för blockchain och decentraliserad ekonomi (DeFi) ekosystem, meddelade idag att de formellt flyttar sina beräkningar och konsensusmekanik från Ethereum till Binance Smart Chain (BSC), blockchain-plattformen från kryptobörsföretag, Binance.

Att arbeta med BSC kommer att ge Umbrella möjlighet att uppdatera sina data oftare för att ge de mest aktuella och exakta uppgifterna möjligt för dem som använder sitt nätverk. Detta kommer att erbjuda blockchain-utvecklare möjligheten att få tillgång till de data de behöver så kostnadseffektivt som möjligt och i stor skala så att de får ytterligare befogenheter att bygga nästa generation applikationer.

”Umbrella har alltid syftat till att vara ett flerkedjigt projekt som fungerar var applikationsutvecklarna är och varhelst behovet av högkvalitativ data är störst. Från vår första produktkarta har vi planerat att integreras i Binance Smart Chain, och baserat på plattformens exploderande ekosystem kan tidpunkten för denna integration inte vara bättre. ”
– Sam Kim, Paraply’s Founding Partner

Sänka transaktionskostnader

Integrering med BSC erbjuder Umbrella flera fördelar jämfört med att arbeta på andra plattformar, inklusive transaktionsavgifter som är över 90 procent lägre än vad som uppstår på Ethereum.

Till exempel, även om Ethereum-transaktionen för att få en datapunkt i kedjan kan kosta $ 50, kan samma transaktion bara kosta 50 cent via BSC. Dessa besparingar kan i sin tur överföras till användare av Umbrellas väsentliga dataflöden.

En väsentligt lägre kostnadsstruktur gör det möjligt för Umbrella att lägga till fler datapunkter till sina 1000+ datapar som redan finns tillgängliga via Umbrella Network. Lägre driftskostnader på BSC gör det också möjligt för Umbrella att gå snabbare mot sina mål om fullständig decentralisering genom att ge fler medlemmar i samhället möjlighet att delta som validerare nästan omedelbart.

Layer-2-tekniklösning

Paraplys lösning är inriktad på DeFi-ekosystemet och kopplar blockchain-applikationer till data från off-chain-världen på ett unikt säkert och effektivt sätt.

Dessutom resulterar Umbrella Networks Merkle Tree-baserade arkitektur i fler, snabbare transaktioner till en lägre kostnad än alternativ. I framtiden ser Umbrella också interoperabilitet med andra lager-1-plattformar, inklusive Avalanche, Solana, Polkadot och mer.

Senaste utvecklingen

Flytten markerar början på Umbrellas BSC-månadshändelse, som kommer att omfatta tillkännagivande av nya partnerskap med över 10 BSC-baserade projekt som börjar denna vecka med de tre första: Smoothy, BlockBank och UnoRe. Dessutom har Umbrella tilldelat en prispott på $ 60 000 i UMB-token för deltagare i BSC Developer’s Challenge. Kvalificerade projekt kommer att byggas på BSC och använda Umbrellas lager-2-data. Utvecklare som är intresserade av att delta kan kontakta Umbrella för mer information.

Dagens tillkännagivande följer noggrant en rad viktiga utvecklingar för paraplynätverket. Dess IDO, eller Initial DEX Offering, var en av de mest framgångsrika i Polkastarter-historien och följdes av den efterföljande lanseringen av sitt offentliga testnät. Efter dessa händelser slutade Umbrella viktiga partnerskap med Huobi Group, världens näst största kryptovalutautbyte, och HashQuark, en av Asiens ledande leverantörer av infrastrukturtjänster som ytterligare har bekräftat den höga kvaliteten på företagets erbjudande.Source link

Related posts

JCB och Keychain skapar blockkedjebaserad mikropayment-lösning för IoT »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Simplex’s crypto on-ramp integrerad i Opera webbläsare »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Victor Gherbovet blir co-CEO på Admiral Markets Group

Bitcoinguide