Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Ubitquity-team med VeChain på blockchain-drivna verktyg för titelindustrin »CryptoNinjas


Ubitquity, en blockchain-säker plattform för fastighets- och titelregistrering, har meddelat att den nu är en affärspartner till VeChain.

Enligt deras hemsida: VeChain ToolChain är en omfattande blockchain-plattform som erbjuder olika tjänster inklusive produktlivscykelhantering, processkontroll i försörjningskedjan, datainlämnande, datacertifiering och processcertifiering.

VeChain driver för närvarande av sju kontor i Shanghai, Singapore, Paris, Luxemburg, Palo Alto, Tokyo och Hong Kong, med ett internationellt professionellt team med över 100 anställda inklusive över 50 professionella blockchain-applikationsutvecklare.

”Ubitquity är stolta över att arbeta med ett så respekterat och framåtblickande företag som VeChain som ligger i framkant när det gäller att ta i bruk blockchain-teknik. Ubitquity kommer att implementera en lösning för sin långvariga kund, Rainier Title på VeChainThor offentliga blockchain med BaaS-plattformen kallad VeChain ToolChain, säger Nathan Wosnack, grundare och VD för Ubitquity LLC.

”Bill Bergschneider, verkställande direktör för Rainier Title, är en sann visionär i titelrummet. Detta är ett historiskt ögonblick för fastighets- och titelbranschen och det är underbart att ha en sådan framåtblickande partner att utveckla och skapa denna vision och drömma med, ”tillade Wosnack.

Rainier Title, ett ledande titelföretag i Pacific Northwest, och Ubitquity som är den ledande företagsskyddade plattformen för fastighets- och titelregistrering skapar en ny väg framåt för hela titel- och fastighetsbranschen.

”Framtiden påskyndas på ett snabbt sätt. Vårt partnerskap med den briljanta skådespelaren på både Ubitquity och VeChain har satt oss alla i framkant när det gäller hur fastighetstransaktioner behöver flyta. De kollektiva idéerna kommer att ge en säkrare och transparent transaktion för konsumenten för att inte tala om att öppna många dörrar för sömlös, oföränderlig lagring och överföring av all fastighetsinformation. ” sade Bill Bergschneider, VD för Washington State-baserade Rainier Title.

“Välkommen till VeChains ekosystem! Vi ser en enorm potential för att Ubitquitys BaaS API-lösningar används i stor utsträckning och används för verkliga fall, säger Jason Rockwood, chef för VeChain US.

”VeChain-teamet ser fram emot att arbeta nära teamet inom digital fastigheter och är glada över att deras första kund ska använda vår teknik som är Rainier Title. Vi tror att vår produkt är det bästa valet för att uppnå affärsmål och uppnå bästa balans mellan decentraliserad ekonomi och strikt tillsyn. Vi kommer rastlöst att söka fler möjligheter att tillföra värde till vårt ekosystem. ” tillade Rockwood.

Ubitquity har ett antal Blockchain as a Service (BaaS) -verktyg tillgängliga på sin enhällighetsplattform, som det framgångsrikt har integrerat i en mängd olika branscher inklusive flyg och fastigheter för stöd för spärrning och titelstängning, titelabstraktion, digital, hybrid och papper notarisstöd, smart kontrakthantering samt säker dokumenthantering. Ubitquity kan hjälpa till med regleringskompatibel tokenförsäljning, integrationskonsultering, fastighets-NFT (Non-Fungible Token) skapande och mer.Source link

Related posts

CREAM Finance Iron Bank tar protokoll-till-protokoll flash-lån till DeFi »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Hodlers girighet intensifieras: BTC på Crypto Exchanges Drops 20% på ett år

Bitcoinguide

Varför är diversifiering av likviditetsleverantörer så viktigt för Forex-mäklare?

Bitcoinguide