Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Tyskt cannabisföretag säkrar Bitcoin för att skydda mot massiv valutadevaluering – Bitcoin News


På tisdag har cannabisföretaget Synbiotic SE, ett börsnoterat företag i Tyskland som är noterat på Frankfurtbörsen och Xetra, meddelat att man använder bitcoin för att säkra mot euron. Synbiotics verkställande direktör, Lars Müller, förklarade att företaget bestämde sig för att säkra med den ledande kryptotillgången för att skydda företaget från ytterligare risk för euro- och dollardevaluering.

Synbiotisk VD: ‘Bitcoin är den exakta motsatsen till traditionella valutor’

Ett tyskt cannabisföretag går med i den växande listan över företag som lägger till bitcoin (BTC) i sina statsobligationer. Synbiotic SE meddelade på tisdag att de innehar BTC för att säkra mot fiatvaluta. Synbiotics VD Lars Müller förklarade att cannabisföretaget redan har börjat flytta ”fri likviditet till bitcoin”.

Tyskt cannabisföretag säkrar Bitcoin för att skydda mot massiv valutadevaluering

”Vårt beslut fokuserade mindre på prisfluktuationer än risken för devalvering av euro och dollar. Bitcoin är den exakta motsatsen till traditionella valutor: dess volym är begränsad till 21 miljoner enheter, ”sade Müller under tillkännagivandet.

”Denna gräns är fast och okränkbar, vilket kryptovalutans decentraliserade organisation och blockchains manipuleringssäkra karaktär i sin tur garanterar. Av den anledningen har vi mer långsiktigt förtroende för bitcoin än i euro eller dollar, där en central institution, påverkad av politiker, kan utvidga penningmängden omätbart, ”tillade han.

Müller fortsatte:

Dessutom har särskilt cannabisbranschen haft mycket positiva erfarenheter av bitcoin som ett enkelt och digitalt betalningsmedel. Flera Synbiotic-dotterbolag accepterar redan betalningar i bitcoin utöver betalningar i euro.

Den massiva avvärderingen av Fiat-pengar är en legitim oro

Synbiotics senaste tillkännagivande följer en massa företag som lägger till BTC i sina balansräkningar. Den här veckan meddelade Microstrategy att de sålde 600 miljoner dollar i konvertibla aktier för att köpa den ledande kryptotillgången. Synbiotic fokuserar för närvarande på syntetisk produktion av cannabinoider, läkemedelsutveckling, kosttillskottutveckling och kosmetiska produkter.

Precis som de flesta företag som lägger till bitcoin i sina skattkammare, liknar Synbiotics resonemang och “legitima problem”. Synbiotic och många andra företag är oroliga för den ”massiva devalveringen av fiatpengar”, särskilt när det gäller US-dollar och EU: s euro.

Synbiotic anser att företaget är den första företagsenheten i Tyskland som har investerat i BTC för att dämpa inflationen.

Vad tycker du om Synbiotics frigörande av likviditet för att förvärva bitcoin? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Balansräkning, Bitcoin, Bitcoin (BTC), bitcoin hedge, bitcoin treasury, cannabinoids, cannabis, kosmetiska produkter, Dollar, läkemedelsutveckling, Euro, Free Liquidity, Germany, Lars Müller, mikrostrategi, Synbiotic, Synbiotic SE, Treasuries, US Dollar

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Synbiotic

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Bitcoin sätter nytt heltid till $ 49400

Bitcoinguide

‘Bitcoin är ett av de mest miljövänliga finansnäten’ – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

Crypto Exchange FTX på gränsen till vinnande namngivningsrättigheter för Miami Heat Arena – Börser Bitcoin News

Bitcoinguide