Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Tvärkedjig Polkadot-bro Darwinia samarbetar med decentraliserat lagringsnät Crust »CryptoNinjas


Darwinia Network, ett öppet, kedjebryggprotokoll byggt på Substrate, meddelade idag att det kommer att samarbeta med Crust Network. ett incitamentslagerprotokoll för decentraliserad lagring för att ytterligare stärka Polkadots ekosystem.

Den decentraliserade kedjebryggan från Darwinia kommer att underlätta en effektiv flerkedjad cirkulation av ekosystemtillgångar från Crust. Detta möjliggör också åtkomst till Crusts datalagrings- och datatjänster till Ethereum, BSC och andra offentliga kedjor.

Genom att gå samman kan Darwinia Network dra nytta av att använda Crusts turn-key, Web3 decentraliserade lagringsnätverk. Dessutom kommer Darwinias ekosystemövergripande spel Evolution Land att integrera Crust PolkaPet NFT för att öka Gamefis gruveffektivitet.

Som ett öppet bryggprotokoll med kedjekedja byggt på substrat, “Golden Gate Bridge” inom kedjekologin; Darwinia Network tillhandahåller en säker, universell överbryggningslösning som hjälper till att realisera tvärkedjig kapitalförvaltning bland heterogena kedjor som Polkadot, Ethereum och BSC.

Darwinia Network har vunnit många utmärkelser och utmärkelser på vägen mot att bygga en decentraliserad brokedja. Projektet ingår i Polkadot-vitboken och valdes ut för att delta i Substrate Builder Program och Web 3.0-träningsläger.

Verktyg och produkter som utvecklats av Darwinia har fått tre W3F-anslag och projektet erkändes formellt av Parity för sina enastående tekniska prestationer. Gavin Wood, grundaren av Polkadot, har berömt Darwinia som ett av de ”mest anmärkningsvärda Polkadot-ekologiska projekten”.

Crust implementerar incitamentlagerprotokollet för decentraliserad lagring. Den kan anpassas till flera lagringslagerprotokoll som IPFS och ger stöd för applikationslagret. Crusts arkitektur har också förmågan att stödja ett decentraliserat datalager och ett decentraliserat molnekosystem.

För närvarande är Crusts Maxwell-förhandsgranskningsnätverk aktivt och välkomnar alla att gå med för att testa det. Som med Darwinia deltog Crust Network i Substrate Builders Program och Web 3.0 Bootcamp; och erhöll ett Web3 Foundation Grant.Source link

Related posts

Victor Gherbovet blir co-CEO på Admiral Markets Group

Bitcoinguide

Horizen att integrera IOTA Oracles på sitt sidokedjeprotokoll Zendoo »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Skapare av Crypto plånbok Exodus-fil med SEC för $ 75 miljoner offentligt erbjudande »CryptoNinjas

Bitcoinguide