Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Trevor Lawrence tecknar avtal med Blockfolio, betalas i Crypto


Viktiga takeaways

  • Trevor Lawrence stöder nu officiellt Blockfolio. Han fick en första kryptobetalning till sitt Blockfolio-konto på fredagen.
  • Blockfolio och moderbolaget FTX har nyligen varit på sponsring.
  • Många NFL-stjärnor och andra populära offentliga personer har antagit krypto under de senaste månaderna.

Dela den här artikeln

Blockfolio har nu NFL-utkastets bästa quarterback, Trevor Lawrence, ombord.

Trevor Lawrence godkänner Blockfolio

Trevor Lawrence, den amerikanska fotbollsspelaren som förväntas bli nummer ett i det kommande NFL-utkastet, har bläckt ett sponsringsavtal med en av kryptos ledande mobilappar. New York Times rapporterade om nyheterna tidigare i dag.

Den 21-åriga quarterbacken kommer att stödja Blockfolio, en app för att spåra priset på kryptovalutor. Lawrence fick en kryptobetalning till sitt Blockfolio-konto på fredagen och kommer att betalas i sin valuta framöver.

Den exakta summan av affären har inte avslöjats.

Blockfolio verkar ha varit på något av ett marknadsföringsdriv nyligen. Tidigare denna månad meddelade det att det skulle sponsra Dave Portnoys handelsmässa. Under tiden skrev appens moderbolag, FTX, nyligen ett 19-årigt avtal om 135 miljoner dollar med Miami Heat. Basketlaget kommer att byta namn på sin bana till FTX Arena.

Sam Bankman-Fried, som driver FTX, delade nyheter om affären på Twitter i eftermiddag.

Lawrence är inte den enda sportstjärnan som intresserar sig för krypto under de senaste månaderna. Sean Culkin, ett nära slut för Kansas City Chiefs, meddelade just sina planer på att få sin 2021-lönecheck i Bitcoin.

Russell Okung har också länge förespråkat Bitcoin som ett alternativ till traditionella valutor. I december samarbetade han med kryptostart Strike för att få hälften av sin lön i den digitala tillgången. Super Bowl-mästaren Tom Brady lanserade under tiden sin egen NFT-plattform som heter Autograph.

Utanför amerikansk fotboll har många kändisar särskilt dragits till NFT-rymden som ett sätt att få kryptobetalning för sitt arbete. Med så många populära figurer som kommer in i rymden i år, har vissa föreslagit att detta kan vara det ögonblick som krypto går helt vanligt. Om det visar sig vara sant kan massadoption komma nästa.

Utlämnande: I skrivande stund ägde författaren till den här funktionen ETH och flera andra kryptovalutor.

Dela den här artikeln

Source link

Related posts

Kraken integrerar parachain-auktioner i maj: Rapport

Bitcoinguide

Chainlink Eyes New All-Time High efter gråskalslista

Bitcoinguide

Microstrategy köper doppet, lägger till $ 10 miljoner Bitcoin

Bitcoinguide