Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Tredje Solana blockchain hackathon på gång med upp till $ 1 miljoner i priser och bidrag »CryptoNinjas


Solana Foundation, en ideell organisation dedikerad till att stödja Solana-nätverket, har meddelat att den kommer att lansera en global hackathon med fokus på Web3-, DeFi- och NFT-lösningar. Solana Season hackathon kommer att äga rum under tre veckor med början den 15 maj.

Efter framgången med sitt DeFi Hackathon tidigare i år utökar Solana sin räckvidd med regionala och användningsfall / vertikala spår i Kina, Indien, Östeuropa och Brasilien. Varje spår kommer att ha sin egen uppsättning stödprojekt och en domarpanel, samt offline workshops och evenemang.

”Det är spännande att se blockchain-ekosystemet anpassa sig eftersom det fortsätter att göra betydande framsteg. Det är därför vi är värd för en tredje hackathon. Vi vill vara en del av utvecklingen av projekt som spänner över länder, eftersom vi tror att de kommer att vara ovärderliga för att frigöra potentialen i blockchain. Det är stiftelsens mål att ge den ytterligare hjälp som dessa projekt behöver för att stödja och växa vårt samhälle. ”
– Anatoly Yakovenko, ordförande för Solana Foundation

Hackathon Detaljer

Hackathon, öppet för lag från hela världen, kommer att ha en prispott på $ 400 000 samt potentiell utsädesfinansiering, vilket ger upp till $ 1 miljon i priser. Det kommer att finnas DeFi-, Web3- och NFT-spår, var och en med 1: a, 2: a och 3: e plats vinnare som kommer att få $ 20K, $ 10K och $ 5K-priser i USDC-SPL, respektive.

Det kommer att finnas ytterligare priser för regionala spår inklusive:

  • Östeuropeiska banan kommer att ha en prispott på $ 155 000 med bidrag från Hacken, Gate.io, Serum, Velas, HAPI och Akash Network.

  • Kina-bana med $ 125 000 i priser som kommer från Solana Foundation, Serum och Raydium.

  • Indiens spår kommer att ha en total prispott på $ 50 000 och bidrag från Solana Foundation, Devfolio och CoinDCX.

  • Brasilien kommer att se en prispott på $ 25 000 med stöd från BRZ Brazil, Foxbit, Bitpreço, NOX Bitcoin och Alterbank.

Enskilda projekt har också chansen att tävla om extra priser med stöd från MultiCoin Capital, DSRV, Nonce, Raydium och Serum, samt en Grand Champion som vinner $ 50 000 USDC-SPL.

Domare / talare inkluderar Balaji Srinivasan, Kevin Rose, Sam Bankman Fried, Robert Leshner, Anatoly Yakovenko, Meltem Demirors, Jason Choi, Tegan Kline, Kyle Samani, Santiago Santos, Ledger Status, Tarun Chitra, Imran Khan, James Prestwich, David Nage, Arthur Cheong, Crypto Messiah, David Ratney.

Solana Season hackathon är en tävling där projekt kommer att utvärderas av domare på deras tekniska fördelar utan hänsyn till juridisk lönsamhet och kommer att vara öppna för alla användningsfall som involverar Solana.

Deltagare i hackathon kommer att skapa programvara enbart i syfte att utvärderas av domare som en del av en tävling och inte för kommersiell distribution eller släpp som en del av Hackathon. Efter fullbordandet kommer alla hackatonprojekt som är intresserade av att bygga på Solana på heltid att få tävla om såddfinansiering från riskkapitalister, ekosystemfonder och investerare.

För att lära dig mer om Solana Season hackathon, besök solana.com/hackathon.Source link

Related posts

Gold-i, EMEA Global Financial Consultancy Partner om likviditetslösningar

Bitcoinguide

Varför FATF-reseregeln visar FinCEN Crypto Wallet-regeln kan fungera

Bitcoinguide

Blockchain.com samlar in $ 120 miljoner i strategisk tillväxtrunda ledd av makroinvesterare »CryptoNinjas

Bitcoinguide