Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Tradeo Review – Vad kan du förvänta dig av mäklaren?


Webbplats: https://tradeo.com

Tradeo är en enkel men kraftfull online-handelsplattform och mäklare som gör det möjligt för investerare av alla slag att engagera sig på finansmarknaderna.

Tradeos effektiva och intuitiva verktyg hjälper till att optimera handelsupplevelsen för nybörjare såväl som erfarna handlare som vill ta sitt hantverk till nästa nivå.

Tradeos plattform effektiviserar hela processen med en allomfattande handelsmiljö som drivs av avancerad, professionell teknik.

En titt på Tradeos erbjudande

Tradeo erbjuder handel med alla större tillgångar, inklusive utländsk valuta, som täcker 50 olika valutor som stora och exotiska. Detta stöds av snäva spridningar och kontinuerligt stöd.

Dessutom har Tradeo en robust korg med tillgångar som erbjuds, vilket ger handlare tillgång till CFD-kontrakt som täcker större aktier, råvaror, index och kryptovalutor.

Förmedlingen följer en STP-modell (Straight-through Processing), vilket hjälper till att ge transparens i handeln. Tradeos spreadar återspeglar de faktiska rörelserna på marknaderna, vilket säkerställer en stramare spread mellan alla tillgångsslag.

Användare kan handla med MetaTrader 4 (MT4) via Tradeo, som fungerar som världens ledande och mest använda CFD-plattform.

Detta inkluderar MT4 för stationära, mobila och Webtrader, tillsammans med en Tradeo Web Trader som stöds.

Tradeo Web Trader representerar mäklarens senaste tillskott i sin serie webb-, stationära och mobila handelsplattformar.

Plattformen är både funktionsrik och ultralätt och konstruerad för att låta Tradeos investerare enkelt placera, övervaka och uppdatera sina CFD-affärer.

Komma igång med Tradeo

Handlare kräver ständigt fler möjligheter att lära sig och få tillgång till gratis utbildningsportaler. Tradeo förstår detta och tillhandahåller flera användbara verktyg för sina handlare.

Dess omfattande inlärningsportal innehåller de senaste användarbilagda ekonomiska bloggarna, marknadsundersökningar i realtid, en ekonomisk kalender, webbseminarier, videohandledning och mer.

Tradeo

Användarna har nästan dagligen tillgång till inlärningsverktyg som kan hjälpa dem att finslipa eller utveckla handelsstrategier och förbättra deras totala upplevelse.

Är Tradeo en reglerad mäklare?

Tradeo.com är företagets EU-centrerade arm och drivs av UR Trade Fix Ltd, som är registrerat som ett investeringsföretag hos Cyperns Securities and Exchange Commission (CySEC). UR Trade Fix Ltd: s licensnummer är 282/15 och företagsregistreringsnumret är HE336677.

Som ett reglerat värdepappersföretag av CySEC är företaget fullt auktoriserat att tillhandahålla investeringstjänster och kompletterande tjänster.

Tradeo Oberoende betyg

Handlare har kommit att förvänta sig mer av sina mäklare de senaste åren. För detta ändamål lyckas Tradeo tillhandahålla en mängd olika tillgångar samtidigt som de tillgodoser olika typer av handlare.

Med tillgång till MT4 och alla större valutapar, aktie- och krypto-CFD: er och mer har handlare tillgång till de mest populära tillgångarna på marknaden. Ett element som särskiljer Tradeo är dess betoning på utbildning, som stöds som en fri resurs.

Vi betygsätter Tradeo som en pålitlig mäklare för alla handelsbehov.

Se hur du öppnar ett konto hos Tradeo idag.

Riskfriskrivning: CFD: er är komplexa instrument och har en hög risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstång. 65,14% av investerarkonton i detaljhandeln tappar pengar när de handlar med CFD: er med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.





Source link

Related posts

Enjin samlar $ 18,9 miljoner för att lansera den första dedikerade NFT-blockkedjan på Polkadot »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Analys: Forex-handlare med mindre insättningar och mindre insatser i januari

Bitcoinguide

WAX introducerar de första Topps baseball-korten på blockchain »CryptoNinjas

Bitcoinguide