Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Totala MetaMask-byten träffade 1 miljard dollar


Dela den här artikeln

MetaMask Swaps har varit en succé.

MetaMask Swaps-funktionen ser tillväxt

MetaMask har bearbetat swappar för mer än 1 miljard dollar, ConsenSys har avslöjat.

Web3-plånboken lanserade sin Swaps-funktion i oktober 2020 och erbjuder användarna ett sätt att utbyta kryptotillgångar som ETH, DAI och UNI direkt via appen. Byggd med Codefis hjälp, integrerade funktionen Totle, en decentraliserad börsaggregat som hittar det bästa priset för ett byte över olika DeFi-likviditetspooler.

Flytten mötte viss kritik från DeFi-communityn vid den tiden, på grund av serviceavgiften på 0,875% som ingår i varje byte.

ConsenSys skrev dock att integrationen har skapat “en bättre DeFi-upplevelse för Ethereum-ekosystemet.” Rapporten nämner gynnsam prissättning, färre godkännanden, besparingar på gasavgifter och skydd mot glidning som viktiga faktorer bakom framgången.

Aggregatorer som Totle beskrivs ofta som en friktionsfri lösning för DeFi. De gör det möjligt för användare att söka efter det bästa priset i hela ekosystemet utan att ansluta till flera decentraliserade protokoll. MetaMask lade Swaps-funktionen till sin populära mobilapp tidigare i månaden och antydde en framtid där krypto blir mer tillgänglig för massorna.

Den ConsenSys-byggda appen är DeFis mest allmänt förekommande heta plånbok, som ofta används för att ansluta till populära protokoll som SushiSwap och Synthetix. Den har en användarbas på över 1 miljon användare varje månad.

Utlämnande: I skrivande stund ägde författaren till denna funktion ETH och SNX. De hade också exponering för SUSHI och UNI i ett kryptovalutaindex och ett MetaMask-konto.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

Crypto Briefing’s CB10 Index Returnerar årligen Top Ethereum

Bitcoinguide

Chinese Beauty App Meitu lägger till $ 22 miljoner Ethereum i balansräkningen

Bitcoinguide

Shark Tanks Kevin O’Leary investerar 3% av portföljen i Bitcoin

Bitcoinguide