Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Torum stänger $ 1,45 miljoner finansieringsrunda för att skapa sociala medieplattformar med NFT & DeFi-integrationer »CryptoNinjas


Torum, en social medieplattform speciellt utformad för kryptovalutaanvändare, meddelade idag att projektet har avslutat en privat runda på 1,45 miljoner dollar som 13 privata investerare anlitar som består av AU21 Capital, Momentum 6, Lotus Capital, Consensus Lab, Redline Blockchain Capital, Waterdrip Capital , Angel One, Hotbit, Oasis Capital, N7 Labs, Skywater Capital, IDC, Worshiper Capital.

Sociala medier + DeFi + NFT i Binance Smart Chain

Baserat på Binance Smart Chain, försöker Torum bygga en krypto-plattform för sociala medier som är integrerad med NFT- och DeFi-funktioner. Med resurser och anslutning från sitt VC-team försöker Torum ge sig in i NFT- och DeFi-utrymmen och kontinuerligt introducera nya användningsfall till kryptoindustrin.

Crypto Social Media + XTM-token

Torum, som lanserades den 1 juli 2020, betonar gamifieringselement och tokenverktyg för att ge den bästa kryptosociala upplevelsen till kryptorummet. I framtiden strävar Torum efter att bli en adoptionsbro som förbinder allmänheten till kryptoindustrin.

XTM, den ursprungliga token till Torum som erhålls som en del av ekosystemincitamentet, kan användas för minst tio olika ändamål, inklusive presentköp, innehållsförstärkning och NFT-handel. Intäkterna från ekosystemet kommer att fördelas tillbaka till Torum-communityn genom olika spelade metoder som är särskilt utformade av teamet.Source link

Related posts

Ilan Sterk utnämnd till ny VD för Altshuler Shaham Horizon

Bitcoinguide

Conflux arbetar med OKExChain för att hjälpa DeFi-projekt att komma in på den kinesiska marknaden »CryptoNinjas

Bitcoinguide

SKALE Network “Denali” uppgraderar nu live och erbjuder höghastighets- och låga kostnader för Ethereum »CryptoNinjas

Bitcoinguide