Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Topp Bitcoin Quant Analyst säger att färska USD behövs för nya toppar


Bitcoin-priset sjunker fortfarande av ett avslag vid nya toppar som sattes i helgen och kämpar för att upprätthålla stöd på tidigare motståndsnivåer. På vägen ner har köpetrycket varit mycket mindre än det var på väg upp, vilket har en toppvaluta-analytiker som varnar för att nytt USD-kapital är nödvändigt för nya toppar.

Här är vad det kan ta för den ledande kryptovalutan efter marknadsvärde att göra en fullständig återhämtning och gå över $ 60 000, enligt viktiga grundläggande faktorer.

Nya USD-flöden till platsbörser är nödvändiga för ytterligare fartmarknadskraft

Bitcoin har varit i en pågående trend allt sedan Black Thursday förra året, då marknaderna kraschade globalt på grund av pandemin.

Under det senaste året spenderades månader åt gången med den mest dominerande spotbörsen i USA, Coinbase, en betydande prispremie jämfört med andra börser i stablecoin.

Relaterad läsning | Bloody Monday: Bitcoin Selloff Saw Record $ 1,6 miljarder i likvidationer

Kryptovalutautbyten som Coinbase erbjuder investerare en direkt fiat på rampen till Bitcoin, Ethereum och dussintals altcoins. När kontanter strömmar in i kryptotillgångsklassen visas premien. När kontanter blöder ut minskar premien och kan till och med tippa till förmån för stablecoin-handelspar.

Enligt Crypto Quant VD och grundläggande analytiker Ki Young Jukommer spotflödena att behöva återvända med en ny leverans av USD till marknaden innan nya toppar sätts. För närvarande finns det helt enkelt inte tillräckligt med inflöden av stabila pengar för att upprätthålla det nuvarande Bitcoin-börsvärdet, och en “återställning” kan komma.

Grundläggande föreslår att Bitcoin FOMO försvinner, vad det kan ta för nya toppar

Grundläggande pekar på lägre inflöde på Coinbase, även om tusentals mynt lämnar plattformen varje vecka.

Innan mer pengar kommer in, riskerar den ledande kryptovalutan efter marknadsvärde att förlora en viktig uppåtgående linje, bilden nedan.

bitcoin färska usd

Unless significant spot inflows come in, Bitcoin could lose this trendline | Source: BTCUSD on TradingView.com

Att förlora trendlinjen skulle skicka Bitcoin tillbaka till priser runt $ 46 000 där en ny test av tidigare stöd vänt motstånd skulle inträffa. Den djupare försäljningen kan ifrågasätta om en dubbel topp kommer att bildas, med ett nedåtriktat mål på cirka 32 000 dollar baserat på måttregeln.

Relaterad läsning | Data visar Bitcoin-toppar Senaste ungefär 40 dagar: När ska du sälja dina mynt

Den fullständiga korrigeringen – om den stannar där – skulle vara nästan hela 50% korrigering i pris. Vid någon tidpunkt på vägen bör priset per BTC bli tillräckligt attraktivt för att platsinflöden ska kunna återvända. De enda frågorna som återstår är när det händer och till vilket pris.

Någon djupare och ledande kryptovaluta efter marknadsvärde kan vara i en annan björnmarknad och en fullständig 80% retracement från toppar.

Featured image from Deposit Photos, Charts from TradingView.com

Source link

Related posts

Hur Cardano integrerar 5 miljoner användare i sin plattform

Bitcoinguide

American News Magazine Dags att acceptera krypto för prenumerationer, fasta auktioner 3 NFT-omslag – Bitcoin News

Bitcoinguide

Anklagelseordern utfärdad mot ledare för Geek-gruppen för deras roll med hjälp av BTC i en olaglig penningöverföringsverksamhet – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide