Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Topp 6 Crypto Trading-verktyg du borde använda 2021


Du skulle inte gå till skjutstrid med en kniv. Så gå inte in i kryptorena utan en arsenal av verktyg.

Varför? Det är enkelt. Som många professionella handlare kommer att berätta för dig finns det en mängd produkter där ute som bokstavligen kan hjälpa dig att öka din resultat.

Om vi ​​tittar på de centraliserade handelsmarknaderna använder erfarna handlare regelbundet handelsverktyg.

Dessa inkluderar ett avancerat kartpaket för att få en tydlig bild av marknaderna. De hjälper dig också att identifiera en tillgångs trendriktning, de kan hjälpa dig att skapa dina egna in- och utgångspunkter för en handel och kan hjälpa dig att generera och bekräfta dina egna köp- och säljsignaler med hjälp av teknisk analys.

Handlare hänvisar ofta till en ekonomisk kalender för att förstå de viktigaste händelserna och de ekonomiska indikatorerna som kommer upp, med en uppfattning om hur de kan påverka de olika marknaderna.

Slutligen är nyheter ett verkligt verktyg i en näringsidkares arsenal. Många handlare byter nyheter för att förstå vilka drivrutiner som kan flytta en tillgångs pris. Detta är också mycket relevant för kryptohandlare.

Kryptor flyttas mer av nyhetsrubriker (och leverans) än någonting annat.

Om Janet Yellen, Fed-kassör talar negativt om Bitcoin, kan detta verkligen påverka priset. Bitcoin, som är kryptomarknadens flaggskepp, tenderar att vara positivt korrelerat med många andra kryptotillgångar, som sedan rör sig som svar på Bitcoins rörelser.

Om Elon Musk blinkar tenderar kryptorna att sväva. Att komma i förväg varnas när man investerar i kryptos.

Följande är en lista över de bästa kryptoverktygen som du kan lägga till i din dagliga arsenal för att handla eller investera i krypton.

Atani

Atani – Den som någonsin har öppnat (eller försökt!) För att öppna ett konto för en digital växel eller plånbok kommer att veta innebörden av smärta och frustration. KYC-processen är verkligen svår och tidskrävande, plus det finns sällan någon att prata med.

Atani har gjort ett utmärkt jobb med att lösa problemet med 1 inloggning på över 20 ledande börser, över ett gränssnitt. Det är enkelt, det är enkelt och det löser några verkliga smärtpunkter för kryptoinvesterare.

Atani

Huvudfunktionerna inkluderar:

  • Möjligheten att handla över 20 börser, att jämföra priser på en skärm och välja det bästa.
  • Du kan få träningsaviseringar via SMS, via telefon eller e-post, för att varna dig om nya handelsmöjligheter.
  • Du kan utföra djupgående teknisk analys över mer än 1500 krypton och över 9000 par.
  • Spåra trender och utför teknisk analys på 1 500 kryptovalutor och 9 000+ par
  • Du kan ladda ner direktbeskattningsrapporter när det är dags för din skattedeklaration
  • Dessutom låter det dig handla säkert, eftersom Atani inte kan komma åt dina pengar eller API-nycklar och du kan vara helt anonym

OpenOcean

OpenOcean ger användarna en enda ingångspunkt för att komma åt en djup likviditetspool över många decentraliserade och centraliserade börser. De upptäcker de bästa priserna där ute med hjälp av sin smarta algoritm och visar användarnas prisjämförelser.

openocean

Handlare kan använda API: er och anpassa sina egna handelsgränssnitt för att hjälpa till med sina egna investeringsstrategier. Enskilda användare betalar inga avgifter, medan institutionella användare kommer att betala för skräddarsydda gränssnitt för att genomföra sina egna strategier.

OpenOcean planerar att aggregera mycket mer än JUST DEX och CEX, och är planerad att bli den första “fullständiga aggregat” för Defi, Nfts och crypto trading.

ethbox

ethbox – Tappa aldrig dina pengar igen! Ingenting mer smärtsamt än att skicka krypto till fel adress. Chansen är stor att du aldrig kommer att få tillbaka den, och om du försöker få tillbaka en felaktig transaktion via ett digitalt växel måste du i bästa fall betala genom näsan för ditt misstag.

ethbox har kommit på ett genialt sätt att se till att du aldrig skickar pengar till fel adress igen.

ethbox

Helt enkelt är det en digital escrow-produkt som fungerar med smarta kontrakt för att överföra din Ether enkelt och säkert över Ethereum blockchain. De arbetar med att utveckla den här funktionen även i andra blockkedjor.

StackedInvest

Stacked Invest Detta företag erbjuder förutbyggda strategier och portföljer som investerare kan investera i. Företaget som är byggt av erfarna handlare och hedgefondförvaltare som gör allt arbete för dig för att bygga dessa strategier.

De övervakas och optimeras ständigt och detta är en lämplig produkt för nybörjare eller mer erfarna investerare.

staplade investera

StackedInvest länkar till de flesta större digitala börser, så att du kan välja din från en lista eller öppna ett nytt konto och länka det till ditt StackedInvest-konto.

NewsCrypto

NewsCrypto – Den här plattformen gör redan ett stänk i kryptosfären som en one-stop shop för utbildning och de viktigaste nyheterna som rör kryptomarknaderna.

Den är lämplig för alla nivåer av näringsidkare och hjälper dem också att lära sig och använda teknisk analys över ett brett urval av indikatorer för att få en tydligare bild på marknaden.

Det fungerar också som ett demo-konto där du kan testa dina egna strategier i en riskfri miljö innan du replikerar dem i den verkliga världen.

newscrypto

Något av ett handelssamhälle gör NewsCrypto det möjligt för dig att engagera dig med andra likasinnade investerare för att dela idéer. Detta företag erbjuder sin egen token NWC som kan bytas mellan Stellar-, ERC- och BSC-kedjor i förhållandet 1: 1: 1

CryptoTaxCalculator

CryptoTaxCalculator – De bästa verktygen eller protokollen på blockchain är ofta de som löser verkliga problem. CryptoTaxCalculator skapades efter att grundaren stötte på skatteberäkningsproblem efter 2017 Initial Coin Offering (ICO) boom.

Den senaste versionen lanserades 2020 med målet att hjälpa investerare att beräkna sina skatteskulder till följd av deras kryptotransaktioner. Användargränssnittet är enkelt och lätt att se.

kryptoskatt

Det stöder för närvarande 100+ utbyten och det antalet växer snabbt. Användare kan ladda upp sina data snabbt med en API- eller CSV-fil. De kan granska sina uppgifter och sedan beräkna sina skatteskulder genom att klicka på en knapp.

Source link

Related posts

eToro bekräftar offentlig notering med SPAC-sammanslagning

Bitcoinguide

Decentraliserad NFT-spelplattform Illuvium samlar in $ 5M »CryptoNinjas

Bitcoinguide

THORchain multichain DEX testnet live med BTC, BCH, LTC, BNB, ETH

Bitcoinguide