Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Top Influencer Accounts Suspended Mysteriously


Natt igår stängdes Twitter-kontona för många kryptopåverkare och de bästa Bitcoin-supportrarna mystiskt utan varning.

Spekulationer pekade på att konton var riktade som tidigare hade twittrat om NFT: s popularitet, vilket fick konspirationsteorier att cirkulera och andra stora konton blev privata. Här är vad som verkligen händer bakom den konstiga händelsen.

The Mysterious Crypto Twitter Suspension Saga

Under det senaste året har kryptovalutor som Bitcoin visat hur starka deras fundament är och hur långt de har kommit på tio år. Och det förnekades aldrig teknikens störande potential.

Men tillgångsklassen är fortfarande mer spekulativ än vad som för närvarande gäller för samhället. Liksom internet innan det kommer det så småningom att förändras och det verkliga verktyget kommer att skapas, för nu är en del av kryptoens lockelse själva spekulationen.

Relaterad läsning | Fondförvaltare Bashes Bitcoin: En extrem form av Libertarian anarkism

Det lockar till sig ängelinvesterare, entreprenörer, evangelister, anarkister, forskare, ekonomer och pseudonyma karaktärer som alla deltar i förutsägelser om framtida prisåtgärder och branschresultat.

Denna spekulation äger rum på Reddit, internetforum och sociala medieplattformar som Twitter. Men igår kväll fick flera viktiga kryptoindustrin och påverkare plötsligt sina konton avstängda utan varning.

Bland siffrorna vars konton var låsta oväntade var Bitcoin-experten Willy Woo, lager-till-flöde-modellskaparen Plan B och det populära kontot Crypto Dog.

totalt kryptomarknadsvärde bitcoin twitter

The total cryptocurrency market cap is approaching $2 trillion | Source: CRYPTOCAP-TOTAL on TradingView.com

Ord sprids om att avstängningarna var relaterade till NFT-diskussion, men det finns inga bevis som stöder den spridande konspirationsteorin. Som svar gick flera andra “crypto Twitter” influencer-konton privata för att undvika avstängning, men när kontona började återställas har dessa konton sedan låsts upp.

Enligt Plan B började användare som berördes ta emot ursäktsbrev från Twitter och förklarade situationen som en svepande skräppostavlägsnande som felaktigt påverkade vissa oskyldiga användare.

Plan B: s konto och alla anhängare återställdes efter att ha twittrat direkt på Jack Dorsey – Twitters VD och välkända Bitcoin-tjur.

Relaterad läsning | Köra Bitcoin: Att skicka facklan från Hal Finney till Jack Dorsey

Suspensioner relaterade till NFT är inte troligt, eftersom Dorsey själv nyligen auktionerade ut sin första tweet någonsin som NFT. Dorsey är också VD för betalningsföretaget Square Inc., som ingår i den växande listan över företag som köper BTC som en del av deras företagsskattestrategi.

Twitter och Dorsey själv har nyligen kommit under granskning för censur, vilket sannolikt orsakade att samhällets knäskakreaktion låste konton och fruktade det värsta. Men Dorsey är en kryptosupportör och anhängare av innovation, och med tanke på hans engagemang i Bitcoin hittills är det sista han hade fått sitt företag att kväva chatter relaterade till innovation i sektorn.

Featured image from Deposit Photos, Charts from TradingView.comSource link

Related posts

USA: s regering kommer inte att tillåta att företag fortsätter att ersätta dollar med Bitcoin, varnar investeringsrådgivare – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

Mark Cuban Argumenterar Bitcoin är bättre än guld, säger Peter Schiff ‘Gold Is Dead, Move on’ – Featured Bitcoin News

Bitcoinguide

BitMax startar om som AscendEx – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide