Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Tom Brady’s Autograph Initiative, Topps Digital Baseball Cards, Irriterande Oranges 4K NFT Clip – Bitcoin News


Den senaste veckan har varit livligare än vanligt för NFT-ekosystemet. Rapstjärnor Jeezy och Riff Raff gick in i NFT-riket, Hoard introducerade sin utlåningsplattform för NFT-säkerställda kryptolån, The Topps Company släpper sina serie 1 Baseball-samlarobjekt, super-quarterback Tom Brady lanserar sitt eget NFT-initiativ, Terra Virtua släpper en Godzilla vs. Kong NFT-linje, och till och med Irriterande Orange är NFTing.

NFT-kollateraliserade kryptolån anländer

Hoard, en Ethereum-baserad NFT-marknadsplats, lanserar en ny låneplattform som heter Pawn Shop, där du kan använda dina NFT som säkerhet för att få kryptolån. Plattformen kommer att stödja användare när de handlar, köper, säljer, lånar ut och hyr NFT: er som objekt i spelet, domännamn, digital konst och mer.

Om du äger extra stablecoins och letar efter ett sätt att generera vinst på dem, erbjuder Hoards plattform höga vinster som långivare. Plattformen planerar att gradvis övergå till en DAO med sin egen styrningstoken, HRD-myntet.

Den första MLB Baseball Card NFT-samlingen presenteras

NFT Roundup: Tom Brady's Autograph Initiative, Topps Digital Baseball Cards, Irriterande Oranges 4K NFT Clip

I samarbete med Major League Baseball och MLB Players Inc. meddelade Topps Digital lanseringen av 2021 Topps Series 1 Baseball NFT-samlarobjekt på WAX och blev det första stora varumärket som debuterade sin populära årliga basebollkortsamling som NFT.

Topps Company leder en ny revolution inom basebollsamlar och syftar till att engagera och glädja globala fans genom att släppa sin årliga flaggskeppskortsamling som NFT. Förutom konstverk från de fysiska samlarobjekten kommer jubileumsuppsättningar också att digitaliseras och präglas som officiellt licensierade Topps MLB NFT-samlarobjekt.

Tom Brady Wades Into NFTs

Som tillägg till kändisens godkännande av den icke-fungibla tokenmarknaden lanserar sju gånger Super Bowl-quarterback Tom Brady en NFT-plattform med titeln Autograph senare i vår.

Autograph kommer att fokusera på att föra samman artister och ikoner från sport-, underhållnings-, mode- och popkulturvärlden för att skapa unika digitala samlarobjekt för plattformen. Brady kommer också att presenteras i en serie NFT som kommer att vara inriktade på sportfans och samlare.

Godzilla Vs. Kong NFTs lanserades på Terra Virtua

NFT Roundup: Tom Brady's Autograph Initiative, Topps Digital Baseball Cards, Irriterande Oranges 4K NFT Clip

För att fira Godzilla vs. Kongs internationella lansering samarbetade Legendary Entertainment med Terra Virtua och konstnären Bosslogic för att släppa en exklusiv ”Godzilla vs. Kong” NFT-serie av digitala samlarobjekt, som visades ut på marknaden i tid med filmens 31 mars.

Sju unika konstverk signerade av den ursprungliga skaparen, inklusive God vs. King, King vs God, MachineGod, Legends Will Collide, One Will Fall, Godzilla Steps Up och Kong Steps Up, är nu öppna för försäljning under en begränsad tid.

Jeezy förvandlar ikonisk snögubbelogotyp till animerad NFT

NFT Roundup: Tom Brady's Autograph Initiative, Topps Digital Baseball Cards, Irriterande Oranges 4K NFT Clip

Rapparen Jeezy, som säljer flera platina, går in i NFT-domänen efter att ha meddelat ett samarbete med Liquid Avatar Technologies för att pryda och sälja den ikoniska snögubblogotypen. Serien med begränsade upplagor animerade och AR-förbättrade NFT kommer att innehålla Jeezy som diskuterar den ikoniska snögubben och dess inflytande på hiphopkulturen i ett ljudklipp.

Även om försäljningen är planerad att starta senare denna månad kan intresserade köpare gå med i väntelistan före försäljning på Liquid Avatars officiella webbplats för Oasis Digital Studios.

Amerikansk rappare Riff Raff raderar upp sju NFT till salu

För att markera släppet av hans nya album i samarbete med Yelawolf, Turquoise Tornado, samarbetar den amerikanska rapparen Riff Raff med den berömda NFT-plattformen Sweet för att släppa en serie samlarföremål.

Uppsättningen med sju NFT, inklusive icke-släppt ljud, exklusiv skivkonst och unik videosamling, listas till försäljning på plattformen med priser mellan $ 4,99 och $ 19,99. Detta partnerskap belyser Riff Raffs intresse av att demokratisera NFT-filer samtidigt som de blir tillgängliga för alla.

Ett annat ‘Dank Meme’ går in på NFT-marknaden

Irriterande apelsin, en animerad Youtube-karaktär, är det senaste gamla meme som bryter in på NFT-marknaden. Animationsteamet bakom denna YouTube-personlighet twittrade nyligen att de kommer att göra om den ursprungliga videon från 2009, som har visats 228 miljoner gånger, till 4K-upplösning och släpp den igen som NFT.

Försäljningen, som planeras starta den 15 april, har fått mycket kritik och motreaktion från online-communityn. Det är dock oklart om motreaktionen påverkar försäljningen av produkten.

Om du var tvungen att gissa, hur mycket skulle Irriterande Oranges NFT sälja för? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Irriterande Orange YouTube-kanal, Topps, Terra Virtua, Oasis Digital Studios

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Bitcoin toppar Q1-resultat med + 103% vinster när guld ökar bak

Bitcoinguide

Utvecklare lanserar den första värdbaserade betalningsbehandlaren för betalning av Bitcoin – Bitcoin Bitcoin News

Bitcoinguide

Raze Network bekräftar lanseringsdatum för sin Triple IDO

Bitcoinguide