Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Tokocrypto lanserar sitt första indonesiska DeFi-projekt på Binance Smart Chain »CryptoNinjas


Tokocrypto, Indonesiens första reglerade kryptobörs under Commodity Futures Trading Regulatory Agency Indonesia (BAPPEBTI), har meddelat att det kommer att utveckla Indonesiens första hybrid CeDeFi-token (TKO) ovanpå Binance Smart Chain.

TKO kombinerar det bästa från två världar från Centralized Finance (CeFi) och Decentralized Finance (DeFi). DeFi: s utlånings- och stakingprodukter kan hjälpa till att påskynda antagandet bland den icke-bankerade befolkningen i Indonesien medan CeFi fortfarande erbjuder lättanvända och mer vanliga produkter.

För att överbrygga klyftan mellan Tokocrypto-användare och DeFi kommer Tokocrypto inledningsvis att fokusera på att utbilda användare om kryptofinansiering och kommer att utveckla CeFi-verktyg, såsom TKO-insättning, TKO-besparingar och TKO Cashback på Tokocrypto Exchange.

”Indonesien är en av de mest aktiva BSC-samhällena. Vi ser fram emot att arbeta med Tokocrypto för att ge stöd till blockchain-projekt och främja krypto-antagande i Indonesien, säger Xiaoguang BSC-ekosystemkoordinator.

Ett annat initiativ som en del av partnerskapet är en utvecklingsfond för att stärka nya projekt och driva samarbete mellan Centralized Finance (CeFi) och Decentralized Finance (DeFi). Detta projekt kommer att erbjuda finansiering, evenemang och initiativ som ger långsiktiga ekonomiska och sociala fördelar.

”Binance har alltid varit en stark anhängare för oss på Tokocrypto. Genom detta ännu närmare samarbete kommer Tokocrypto att kunna driva ut antagandet av krypto via TKO-tokens till ännu fler områden i Indonesien. Det gör det också möjligt för oss att utnyttja resurser och stöd i BSC-ekosystemet ”, säger Pang Xue Kai, VD för Tokocrypto.

Eventvärdar

Utöver denna utveckling kommer Tokocrypto och Binance att vara värd för den indonesiska Blockchain Week 2021 och BSC Indonesia Summit den 20 mars 2021. Toppmötet syftar till att samla opinionsledare, lokala influenser, BSC-projekt i världsklass, myntare och ingen -köpare att delta i en serie engagerande och tankeväckande online-sessioner runt blockchain-ekosystemet i Indonesien.Source link

Related posts

Är Bitcoin i en farlig bubbla?

Bitcoinguide

Asset backed token from WISE launching on Binance Smart Chain with BSCstarter »CryptoNinjas

Bitcoinguide

SecondState lanserar Ethereum-kompatibel ParaTime på Oasis blockchain »CryptoNinjas

Bitcoinguide