Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Token av Bitcoin-baserat protokoll Sovryn (SOV) börjar handla efter $ 9 miljoner investeringar »CryptoNinjas


Sovryn, det Bitcoin-baserade decentraliserade finansieringsprotokollet (DeFi), meddelade att det har gått med på en investering på 9 miljoner dollar från ett konsortium av partners, kontrollerat för deras strategiska bidrag och ledd av Anthony Pomplianos Pomp Investments efter att dess förslag formellt accepterades av Sovryn-samhället. .

Tisdagen den 13 april kommer den första dagen av Sovryn (SOV) att handlas, exklusivt på Sovryn-plattformen, innan den blir tillgänglig på andra börser.

Av de grupper som ansökte om att investera är de som har kontrollerats och accepterats inkludera representation av ledande börser som Cadenza (en BitMEX-ansluten riskkapitalfond) och AscendEX (BitMax) och Gate.io samt blockchain-gruvarbetare Blockware Solutions.

Dessa marknadsaktörer kommer att ta sitt rykte och djupa balansräkningar för att beakta de företagsaspekterna av Sovryn-projektet och kommer med tiden att bygga programvara för att anta och integrera med Sovryn-protokollet. Den hemlighetsfulla DeFi-valinvesteraren 0x_b1i är en del av konsortiet, liksom de institutionella marknadstillverkarna Consolidated Trading, vilket hjälper till att överföra fördelarna med DeFi till bland andra traditionell finansiering.

Sovryn

Bitcoin är inte bara den säkraste blockchain, den är också den mest skalbara, eftersom den är fokuserad på grundläggande och är extremt enkel, utformad för att bara göra en sak – att säkra Bitcoin-transaktioner. Sovryn utökar funktionerna i Bitcoin; den använder samma bevis på arbete, bryts och skyddas av Bitcoin och de transaktioner som sker på det suveräna systemet betalas i Bitcoin-avgifter till Bitcoin-gruvarbetare så det utökar säkerheten. Sättet som Bitcoin-världen skalas är genom att lägga till ytterligare tekniklager till Bitcoins enkla, grundläggande blockchain. Detta står i kontrast med Ethereum-nätverket där modifieringar görs på baslagret, vilket ökar dess komplexitet och kostnader.Source link

Related posts

Den decentraliserade molnplattformen Cere Network samlar in ytterligare $ 5 miljoner »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Secret Networks AMM-swap-nätverk över kedjor är nu live »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Constellation lanserar Stargazer, en webbläsartilläggsplånbok för webbläsare med flera block »CryptoNinjas

Bitcoinguide