Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Tidvatten för att lansera Balancer LBP efter 500 gånger överprenumererad Polkastarter IDO – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. Tidal Finance, en högavkastningsförsäkringsplattform, erbjuder möjligheten att säkra mot misslyckande med ett DeFi-protokoll eller tillgång. Samtidigt som man återuppfinner hur decentraliserade försäkringar fungerar, planerar Tidal Finance att locka deltagande från samhället genom en Balansering av likviditetsstartstrapping-pool den 25 mars. Tidal IDO på Polkastarter tecknades över 500 gånger och fick massivt stöd från samhället. Med stöd av KR1, Hypersphere Ventures, Spartan Capital, Kenetic Capital, QCP Capital och AU21 Capital integrerar Tidal Finance sina decentraliserade smarta täckningslösningar i olika protokoll för att skydda den framväxande DeFi-industrin från skadliga hot för att driva DeFi-antagande. Tidal-plattformen tillåter användare att täcka flera protokoll samtidigt med ökad kapitaleffektivitet. Det erbjuder också konkurrenskraftiga försäkringspremier till sina köpare, vilket lockar ökat deltagande från DeFi-användare.

På uppdrag att återuppfinna sättet decentraliserade försäkringar fungerar

Det nuvarande DeFi-landskapet är mottagligt för hack på grund av bristen på robusta infrastrukturlösningar som tillåter skadliga enheter att dra nytta av protokollets sårbarhet. Tidal Finance syftar till att säkra riskerna för plattformsanvändare för att driva WEB3-användning bortom åtgärder. För att göra det måste smarta försäkringsskyddslösningar införas för att underlätta DeFi-investeringar för användare i olika protokoll. Tidal Finance använder mångfacetterade funktioner som ger ökad säkerhet för protokoll, garantister och täckande köpare.

För att driva samma uppdrag håller Tidal Finance sin offentliga distribution på Balancer den 25 mars. Balancer Liquidity Bootstrapping-poolen följer det första DEX-erbjudandet på Polkastarter. Tidal avslutade framgångsrikt IDO på Polkastarter den 23 mars. Vitlistningsrundan tecknades över av mer än 500 gånger. I den kommande LBP-försäljningen kommer totalt 1 miljard USD TIDAL-token att delas ut.

Plattformsanvändare kommer att kunna använda en $ TIDAL-token. $ TIDAL-token är central för incitamentstrukturen för Tidal Finance plattform. Det har olika verktyg som innehavarna har rätt till vid misslyckande med den decentraliserade tillgången eller protokollet. $ TIDAL-token kommer att användas som en styrningstoken för att rösta om olika förslag som styr beslutsamheten på plattformen. Aktiva plattformsanvändare kommer också att kunna satsa $ TIDAL-tokens i utbyte mot insatsbelöningar.

Tidal Finance är redo att frigöra DeFi: s sanna potential genom att ge ett skyddande skikt till det utsatta DeFi-landskapet. Det är enkla, smarta och intuitiva smarta kontraktsförsäkringslösningar som syftar till att revolutionera DeFi-försäkringsutrymmet i en häpnadsväckande takt och ge DeFi-ekonomin ett enormt värde.

Tidal’s Liquidity Bootstrapping Pool on Balancer börjar 25 mars 14:00 UTC. Mer information på https://sale.tidal.finance.

Om Tidal Finance

Tidal Finance gör DeFi säkrare genom att tillhandahålla försäkringsskydd för tillgångar över kedjor i anpassade balanserade likviditetspooler. TIDAL är en balanseringsliknande försäkringsmarknad byggd på Polkadot som tillåter användare att skapa anpassade försäkringspooler för en eller flera tillgångar.

Med Tidal kan användare välja riskpooler beroende på deras riskaptit och filtrera den genom en kombination av protokoll / tillgångar och deras täckningsvillkor (premie, täckningsperiod etc.). Å andra sidan kan likviditetsleverantörer investera i pooler som passar deras risk / avkastningsgrad.


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Börsen SIX syftar till att lista Bitcoin på SDX, Crypto-handelsplattform som ska lanseras i sommar – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide

NFT är en av de största sakerna i Blockchain-världen, men vad är de?

Bitcoinguide

220 investerare som hanterar $ 650 miljarder säger ekonomis största risk är inflation – finansnews Bitcoin News

Bitcoinguide