Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Tidigare sydkoreanska sociala medier jätte i samtal ‘med stora spelbolag’ för att implementera sin krypto – Games Bitcoin News


En före detta sydkoreansk social media-gigant håller fortfarande sitt löfte om att starta om sin verksamhet med hjälp av kryptovalutaindustrin. En lokal media rapporterade att Cyworld är i samtal med “stora spelföretag” som involverar kryptorelaterade satsningar.

Företaget planerar också att lansera sitt Mainnet för att konkurrera med Kakao

Enligt Yonhap vill Cyworld ordna avtal med programvarutillverkare inom spelindustrin för att i sina spel anta sin Ethereum-baserade token Dotori (SNS). En företrädare från företaget sa:

Vi diskuterar sätt att byta ut Cyworld-tokens, som tidigare hette ‘Acorns’, med varor från stora spelföretag. Vi utökar ekosystemet där Cyworld-tokens kan användas.

Cyworld avslöjade emellertid inte namnen på de företag som var inblandade i samtalen, även om de specificerade “stora” i spelområdet är i slingan.

Enligt rapporterna, om planerna går som förväntat, kan användare använda Dotori för att betala för tjänster och så småningom köpa spel i de företag som tecknar ett avtal med Cyworld.

Samma dag avslöjade företaget sina planer på att lansera sin mainnet för att tävla med Kakaos Klaytn-nätverk. Flytten är möjlig efter diskussioner med MCI Foundation.

Cyworlds bakgrund i kryptoindustrin

Cyworld ägs för närvarande av ett konsortium bestående av fem inhemska företag som inkluderar SKY E&M, ett lokalt underhållningsföretag. När företaget förvärvades av ett företag, Aire, 2016, efter en dataläckageincident, samlade de cirka 0,5 miljoner dollar i tokenförsäljning för en krypto som heter “Cling.”

Tokenpriserna nådde dock snabbt botten och verksamheten misslyckades.

Det sydkoreanska sociala medienätverket lanserades 1999. Med åren som gått blev det väldigt populärt över hela landet.

Den nya ledningen har också planer på att få Dotori listad i “Sydkoreas topp tre kryptobörser”, även om vissa rapporter tyder på att inga samtal har gjorts ännu med någon av de tre bästa börserna i landet.

Vad tycker du om den senaste rapporten om Cyworlds samtal med spelföretag? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

April-duschar kan blomstra återgång av Bitcoin Bull Run i maj

Bitcoinguide

Ethereums institutionella intresse växer snabbt; Här är vad On-Chain-data visar

Bitcoinguide

Crypto tar ytterligare en “L” som turkisk börsgrundare kör med 2 miljarder dollar i användarfonder

Bitcoinguide