Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

The Wisemining Sato Boiler – En produkt som syftar till att värma ditt hem och kompensera kostnader genom att bryta Bitcoin – Mining Bitcoin News


På drygt två veckor planerar ett företag som heter Wisemining att lansera en ny produkt som heter Sato, en panna som kan ge värme till ett hem genom att utnyttja ASIC-gruvriggar för värmeproduktion. Det betyder också att värmaren ger intäkter i form av kryptovaluta, vilket kompenserar kostnaderna för att värma ett hem mycket.

Bitcoin Mining and Cogeneration

Medan bitcoin (BTC) och en massa kryptotillgångar har sett värdena öka mycket har det kritiserats mycket mot digital valutagrupp och hur den använder mycket el. Trots de många motbevis som skrivits genom åren och till och med böcker som förklarar att proof-of-work (PoW) -brytningens elektriska förbrukning är överhettad, fortsätter människor att sprida myterna.

Ett annat ämne som ofta saknas är det faktum att bitcoin- och kryptovalutagrupp kan stärka kraftvärmebegrepp. I grund och botten har gruvarbetare i kryptovaluta förmågan att tillhandahålla kraftvärmeproduktion för en mängd värmeproducerande mekanismer. Detta har lett till att människor har kommit med innovativa idéer med bitcoin gruvarbetare, som att odla tomater och destillera alkoholprodukter.

The Wisemining Sato Boiler - En produkt som syftar till att värma ditt hem och kompensera kostnader genom att bryta Bitcoin

I grund och botten är kraftvärme användningen av energi och en annan energi som används gemensamt, som att utnyttja överflödig ånga från el för att producera värme. I april planerar ett företag som heter Wisemining att släppa en ny produkt som producerar PoW-driven kraftvärme. Företaget säljer en produkt som heter Sato, en panna som låter dig bryta bitcoin (BTC) samtidigt som du värmer ditt hem. I grund och botten kommer Sato med en tankbehållare för ASIC-enheter, 200-liters vattentankar med två värmeväxlare, ett dielektriskt kylvätska, beslag för tanken och en patron för ditt hashboard.

The Wisemining Sato Boiler - En produkt som syftar till att värma ditt hem och kompensera kostnader genom att bryta Bitcoin

ASIC-gruvarbetare ingår inte i Sato-satsen, men webbplatsen säger att maskinen stöder Antminer S9 / S17 / S19 / S19 Pro / S19 + -serien av BTC-gruvriggar. Hemmet måste naturligtvis ha en strömförsörjning och internetåtkomst för att driva kraftvärmeenheten. Wisemining webbplats säger att kunder kan integrera hårdvaran eller mot en extra kostnad kan företaget installera hashboards för kunder som inte är intresserade av att göra det själva. Förbeställningskostnaden för en Sato bitcoin-gruvpanna är $ 8 990 enligt webbplatsen och företaget accepterar BTC för betalningar.

Sato Calculator: Five Hashboards, Four Years, Two Bitcoin

Hashboardsna är ASIC-enheterna inrymda i en metallbur på storleken på en stor skokartong och för att utnyttja Sato-pannan tas flisen bort och placeras i Wisemining’s tankcontainerdesign för ASIC. Kostnaden för en Sato är definitivt dyrare än genomsnittskostnaden för en pålitlig 200-liters panna som kan gå runt $ 2500 till $ 5000 per enhet. Wisemining webbplats har också en online-kalkylator, som uppskattar hur mycket pengar som kan göras genom att använda ett Sato-kit. Till exempel skulle ett hem med cirka 2000 kvadratmeter utrymme, fyra invånare och fem av de bästa hashboardsna i den östra delen av USA i fyra år tjäna över 2 BTC.

Under de senaste åren har begrepp för bitcoinbrytning och kraftvärme ökat mycket. Nyligen rapporterade Bitcoin.com om Genesis Minings växthusprojekt i Sverige. Behållare av ASIC-gruvarbetare som drivs av Genesis används för att producera värme för att driva växthus under de kalla vintermånaderna. Dessutom förra sommaren, bitcoin-förespråkaren Jesse Peltan twittrade om en kraftvärmeidé med bitcoingruvare som värmde en badtunna. De tweet kallad “SPA256” sa “Varje citadell behöver en Bitcoin Hot Tub. Få förstår detta. ”

Wisemining’s Sato-pannor kommer att börja säljas i april enligt webbplatsen och företaget kommer att ta förbeställningar för den första satsen på 100. För några dagar sedan diskuterades också Wisemining’s produkt på den franska webbportalen bitcoin.fr också. Beräkningarna ovan är bara informativa som företaget säger och ger en person en “känsla av skala”. Människor kan kolla in en fullständig fallstudie genom att använda företagets prognosverktyg som är tillgängligt via Discord.

Vad tycker du om Wisemining’s Sato-pannor? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

ASIC, Bitcoin-gruvdrift, Panna, kraftvärmekoncept, elektrisk, Elektricitet, Energi, Genesis-gruvdrift, växthus, Hashboards, Värme, Värmeproduktion, Hushållsuppvärmning, Bubbelbad, Jesse Peltan, Producera värme, Sato-panna, Sato Heater, SPA256, Steam, Varmvattenberedare, Wisemining, Wisemining.io

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Wisemining.io, Sato, Twitter,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Uniswap (UNI), Compound (COMP), andra DeFi-mynt glider ned

Bitcoinguide

Bitcoin exploderar mot $ 52.000 som guldformer Bearish Death Cross

Bitcoinguide

Börsnoterat kinesiskt lotteriföretag förvärvar Bitcoin Mining Pool Btc.com – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide