Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

The Future Advertising Giant SaTT-listor på ledande kryptovalutaväxling, HitBTC


Efter en viss ökad exponering och intresse som samlades bakom SaTT-integrationen med Binance Smart Chain och dess distribution och notering på PancakeSwap, är det blockchain-baserade reklamprojektet på en annan sträcka för att uppnå ännu en ny milstolpe som signalerar sin tokenlista på HitBTC med BTC & USDT par, en av de ledande globala kryptobörserna.

Detta lägger till sin långa lista över CEX-token-listor som syftar till att koppla oöverträffad likviditet till SaTT-ekosystemet både på kort och lång sikt. Enligt SaTT-VD Gauthier bros anses denna utveckling vara grundad eftersom den syftar till att föra de exponeringar som behövs för hela SaTT-ekosystemet:

”Som ett av de största globalt tillgängliga börserna med miljarder handelsvolym är vi extatiska över detta partnerskap och allt det har i lager för SaTT-communityn. Denna lista återinför ytterligare vårt åtagande att göra SaTT-reklamlösningar och dess produktsortiment tillgängligt på global nivå. Vårt engagemang för värdeskapande är fortsatt fast ”

De senaste veckorna har varit händelserikt för SaTT eftersom reklamföretaget fortfarande ägnar sig åt att ge oöverträffat värde för sitt samhälle. SaTT-integration med Binance Smart Chain vars syfte är i nivå med att tillhandahålla snabba, billiga och effektiva reklamtransaktioner för användare av SaTT-plattformen.

För närvarande körs SaTT sömlöst på två kompatibla blockkedjor: Ethereum och Binance Smart Chain, vilket ger avancerat värde och enkel åtkomst till SaTT-communityn.

Hur HitBTC-börsnotering kan påverka SaTT

HitBTC är en kryptobörs som för närvarande har över 800 handelspar. Plattformen skapades 2013 och tillhandahåller utbyte, förvaring och andra relaterade kryptotjänster. Plattformens användargränssnitt utvecklades för att möta behoven hos de mest krävande och sofistikerade handlarna.

Enligt myntaggregatwebbplatsen, Coingecko, rankas HitBTC bland de 12 bästa kryptobörserna när det gäller 24-timmars handelsvolym vilket gör det till ett av de ledande globala kryptobörserna som skryter med liten datatillgångslatens som upprätthålls av dess LD4 Data Centrum i London. Användarsäkerhet är enligt uppgift säker via strikta säkerhetsprocedurer, inklusive kylförvaring och krypteringsteknik.

Denna banbrytande funktion matchar för att ge en omgivande handelsmiljö för SaTT-communityn och leverera oändlig likviditet genom dess förhandlingsmotor för orderbok.

Dessutom är detta den största börsnoteringen för SaTT-token och kan utan tvekan påverka dess tokenvärde ur det korta och långsiktiga perspektivet. Detta signalerar en positiv berättelse för det blockchain-baserade reklamföretaget som har fått ökade sociala omnämnanden och adoption sedan de debuterade.

SaTT tar Blockchain-baserad reklam till en helt ny nivå

SaTT, som är en förkortning för Smart Advertising Transaction Token, är den ursprungliga token som driver SaTT-ekosystemet DApp och ett medium genom vilket alla transaktioner slutförs inom plattformen. SaTT som ursprungligen lanserades på Ethereum blockchain är också tillgängligt på Binance Smart Chain och handlas för närvarande på Probit, Coinsbit, BW.com och ledande DEX-enheter som Uniswap, Binance DEX och PancakeSwap.

Tidigt förra året integrerade SaTT sin decentraliserade reklamlösning med de bästa sociala medieplattformarna inklusive Facebook, Instagram, Youtube och Twitter. Tillåt annonsörer att marknadsföra sina produkter och tjänster genom inflytelserika marknadsföringsstrategier.

Med hjälp av decentraliserat smartt kontraktsoracle ansluter SaTT annonsörer till utgivare (sociala medier som påverkar), vilket gör det möjligt för publicister att skapa innehåll via dessa sociala mediekanaler och i sin tur få betalt för deras ansträngning baserat på den grad av engagemang som härrör , delar, gillar, kommentarer från publikationen).

Nästa stora steg för SaTT enligt deras färdplan, beviset på konceptet för lösningen på BSC. En händelse som vi kommer att följa noga och som kommer att avgöra lösningens intresse inom reklamekosystemet!Source link

Related posts

Crypto Economy tar $ 2 biljoner, XRP-vinster 37%, BTC-dominans sjunker till 56% – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide

Orbs introducerar ensidig likviditetsuppfödning för att optimera Defi-avkastningen – Teknik Bitcoin News

Bitcoinguide

Senaste avsnittet av The Simpsons priser Bitcoin på ‘Infinite’ när Crypto konsoliderar sig över tröskeln på 60 000 USD – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide