Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

The Famous Token x Bram Vanhaeren presenterar sina NFT i Vegas Art Village på Decentraland


NFT förändrar det digitala konstscenariot genom att förbättra dess säkerhet och produktivitet. Flera företag har gått med i loppet om att bli den bästa NFT och lanserat sina unika tokens på marknaden. Bland dessa lanserades nyligen TFT eller The Famous Token, en innovativ icke-fungibel token (NFT) -plattform med några unika funktioner.

Som namnet antydde är Famous Token inriktat på att underlätta NFT-handel för kända personer som skådespelare, sångare, artister, sportpersonligheter etc. Fortsättande på sitt mål meddelade företaget sitt första samarbete med den kända bildkonstnären Bram Vanhaeren och presenterar sitt eget galleri i Vegas Arts Village på Decentraland.

Om The Famous Token

The Famous Token är en kreativ lösning för att främja kryptovalutahandel bland kändisar och kända personligheter. TFT är en typ av icke-fungibelt token som utnyttjar berömda människors värderade tillgångar och deras bild för att skapa en digital signatur som sedan är inbäddad i en TFT.

Genom att göra det kommer TFT att digitalisera de berömda personligheterna och sällsynta föremålens värde och introducera dem till kryptovärlden.

Crypto-världen är ett globalt, säkert och dedikerat nätverk som introducerar fler möjligheter för tokeninnehavarna. TFT skapar ett enkelt värdeöverföringssystem som skyddas mot sårbarheter som upplevs i det traditionella systemet.

TFT planerar att handla globala kändisars berömmelse för att i slutändan bidra till deras berömmelse. Några av de viktigaste attributen för TFT är:

  • Enkelhet: TFT är kurerat för att vara enkelt och lätt att använda, vilket uppnås genom att möjliggöra att TFT slås samman och utbyts med handelsplattformar som ett smart kontrakt.
  • Flexibel: TFT är kompatibel med dApps vilket resulterar i enkel interaktion med andra valutor.
  • Säkra: TFT med Ethereum som bas utnyttjar decentraliserade och säkra peer-to-peer-nätverk för att genomföra alla transaktioner.

The Famous Token presenterar sitt eget galleri på Decentraland

TFT driver sitt eget konstgalleri på Decentraland, som är en decentraliserad metavers för digitala tillgångar. Det virtuella utrymmet på Decentraland har varit efterfrågat av artister under lång tid, men tyvärr har det sålts ut i flera år. TFT är ett av de få NFT-projekten med sin egen närvaro på metaversen.

Men TFT lyckades hålla en slot och har ett eget galleri i Vegas Arts Village, som kommer att vara öppet för allmänheten från 4 april 2021. Artister kan utnyttja detta utrymme för att visa upp sina skapelser för världen genom att samarbeta med TFT. För att fira denna milstolpe med sin gemenskap kan alla som satsar TFT på Uniswap presentera sina TFT-konstverk i galleriet i en månad.

The Famous Token x Bram Vanhaeren

The Famous Token x Bram Vanhaeren är det första samarbetet för TFT som innebär lanseringen av C-Pulse ™ -samlingen av Bram Vanhaeren.

Bram Vanhaeren är en Belgien-baserad konstnär som anses vara en av pionjärerna i den digitala konstvärlden. Bram Vanhaeren valdes av Adobe som en av deras bästa artister under 25 år.

Förutom Adobe har han samarbetat med många stora namn inom olika branscher, till exempel Rolling Stone Magazine och Nike.

Den nya C-Pulse ™ -kollektionen av Bram Vanhaeren kommer att involvera olika aspekter av kändiskulturen, med fokus på Drake, Michael Jordan och Zinedine Zidane som representerar deras branscher.

The Famous Token finns för närvarande att köpa på populära plattformar som Uniswap, Smart Chain (Julswap) och Binance. Intresserade köpare kan till och med sätta in token för belöningar efter en viss tid. När de ger tillräckligt med tokens kan användare byta dessa tokens för att köpa deras föredragna NFT.

För att främja sina tjänster planerar The Famous Token snart att lansera sin egen unika decentraliserade marknadsplats där tokeninnehavarna kan upptäcka, köpa eller sälja unika NFT: er.

NFT har blivit mycket populära på grund av sina många fördelar med att fixa bristerna i den icke-digitala konstvärlden, såsom plagiering, identitetsstöld etc. TFT syftar till att främja användningen av unika NFT bland artister.Source link

Related posts

Mastercard kommer att börja stödja kryptovalutor direkt i sitt nätverk – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide

TimeCoins speciella tokenförsäljning – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitmex-grundare Ben Delo överlämnar sig till amerikanska myndigheter – Arthur Hayes att följa i april – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide