Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Texas utfärdar order för att stoppa ‘Binance Assets’ och 2 andra bedrägliga kryptoinvesteringsplattformar – Reglering Bitcoin News


Texas värdepapperskommissionär har gått in i nödstopp och avskaffat order för att stoppa tre kryptovalutainvesteringsplattformar från att lura investerare i staten. Ett system fungerar under namnet Binance Assets. Tillsynsmyndigheten har funnit att alla tre plattformarna är bedrägliga.

Texas försöker stoppa 3 Crypto-plattformar som verkar i staten

Texas Securities Commissioner Travis J. Iles gick in i ett par nödupphör och avskaffade order på måndag inriktad på tre oregistrerade online-investeringsplattformar för cryptocurrency. De är Delta Crypt Ltd. (även känd som Binance Assets), Fxsmart Robots och Digitaly Invest. Det senare är inte samma företag som Digital Invest eller Digital Invest.

Kommissionärens order betonar att ingen av plattformarna är registrerade för att sälja värdepapper i Texas och att deras investeringsplaner inte är registrerade eller tillåtna för försäljning i staten.

Den filippinska Securities and Exchange Commission utfärdade tidigare en offentlig rådgivande order mot Delta Crypt, som påstår sig vara ett legitimt brittiskt registrerat företag. Den sydostasiatiska tillsynsmyndigheten varnade för att företaget “olagligt erbjöd värdepapper som betalade” löjliga “avkastningar, och uppmanade allmänheten” att inte investera eller sluta investera i något system som erbjuds “av Delta Crypt, Texas ordningen beskriver och utarbetar:

Efter utfärdandet av den föregående varningen, påstås Delta Crypt ha tagit bort sin webbplats och istället för att stänga av verksamheten började ett nytt onlineinvesteringssystem – den här gången under namnen Binance Assets, Binanceassets Ltd. och Bit Kind Ltd.

Företaget annonserar nu en mängd olika investeringsplaner för kryptovaluta. Till exempel betalar Gold Plan en garanterad 30% avkastning och Diamond Plan betalar en garanterad 40% avkastning.

Texas-kommissionärens order fann att Crypto-erbjudandet från Delta Crypt var “bedrägligt och vilseledande.” Det anklagar företaget för att “dölja viktig information om dess huvudmän, varningen från Filippinernas regering och riskerna med kryptovalutor.” Dessutom har “Delta Crypt olagligt begärt säljagenter och lovat att betala provisioner oavsett registrering eller licens”, står det i ordern.

Den andra ordern heter Digitaly Invest och Fxsmart Robots, två investeringssystem vars webbplatser är nästan identiska. De två plattformarna erbjuder på samma sätt investeringsplaner med garanterad avkastning, inklusive Gold Plan, som betalar en garanterad 30% avkastning, och Diamond Plan, som betalar en garanterad 40% avkastning. Båda webbplatserna hävdar att de erbjuder kryptovalutahandel.

Att notera att påståendena från de två plattformarna visar sig vara bedrägliga förklarade Texas värdepapperskommissionär:

Parterna döljer påstås viktig information – inklusive huvudmännens identitet och kvalifikationer, väsentlig ekonomisk information och de betydande riskerna som är förknippade med de underliggande produkterna.

Vad tycker du om att Texas utfärdar order för att stoppa dessa bedrägliga kryptoprogram? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Ripple (XRP) konsoliderar vinster, varför rally inte är över än

Bitcoinguide

Top Auction House Sotheby’s accepterar kryptovalutor via Coinbase för fysisk konst – Bitcoin News

Bitcoinguide

Ebang hoppas fånga en “konkurrensfördel” efter att ha utvecklat en nästa generations 6nm Bitcoin Mining Chip – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide