Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Tesla börjar acceptera Bitcoin – Elon Musk säger att BTC-betalningar inte kommer att konverteras till Fiat-valuta – Aktuella Bitcoin-nyheter


Elon Musks elbilföretag, Tesla, har börjat acceptera bitcoinbetalningar. Musk, vars titel nu är Technoking of Tesla, bekräftade också att allt “Bitcoin som betalas till Tesla kommer att behållas som bitcoin, inte konverteras till fiatvaluta.”

Tesla accepterar nu Bitcoin

Tesla har börjat acceptera bitcoinbetalningar. Elon Musk, som nyligen ändrade sin titel från VD för Tesla till Technoking i Tesla, meddelade via Twitter onsdag morgon, “Du kan nu köpa en Tesla med bitcoin.” Betalningsalternativet bitcoin har också lagts till på Tesla-webbplatsen tillsammans med en sida som förklarar hur man betalar med kryptovalutan.

Musk twittrade vidare att “betala med bitcoin-kapacitet” kommer att finnas tillgängligt utanför USA “senare i år.” Dessutom bekräftade teknologin från Tesla att “Bitcoin som betalats till Tesla kommer att behållas som bitcoin, inte konverteras till fiatvaluta” och noterar att hans företag “endast använder intern & öppen källkodsprogramvara och driver bitcoin-sedlar direkt.”

Tesla börjar acceptera Bitcoin - Elon Musk säger att BTC-betalningar inte kommer att konverteras till Fiat-valuta

En sida om att betala med bitcoin har lagts till på Teslas webbplats och säger att “Bitcoin är den enda kryptovaluta som Tesla accepterar.” När det gäller hur man betalar med BTC, detaljerna på sidan:

Initiera betalning från din bitcoinplånbok. Du kan antingen skanna QR-koden eller kopiera och klistra in bitcoin-adressen och den exakta bitcoinbeloppet i din plånbok.

När det gäller hur lång tid det tar att behandla en bitcoinbetalning skrev Tesla: ”När du skickar bitcoin från din plånbok uppdateras sidan inom en minut … Vi kommer att skicka en bekräftelse via e-post när betalningen har mottagits. Det kan ta upp till sex timmar att bearbeta. ”

Tesla avslöjade först sina planer på att acceptera bitcoinbetalningar i en ansökan till US Securities and Exchange Commission (SEC) förra månaden, när den också informerade tillsynsmyndigheten att den hade köpt bitcoin till ett värde av 1,5 miljarder dollar.

Vad tycker du om att Tesla accepterar och behåller bitcoin? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Bitcoin, Bitcoin Payments, BTC, elon musk bitcoin, elon musk btc, elon musk cryptovaluta, tesla accepterar bitcoin, tesla bitcoin, tesla bitcoin noder, tesla btc, tesla konverterar bitcoin

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Bitcoin håller vinster över $ 45K, varför BTC Rally inte är över än

Bitcoinguide

En Ethereum och Web3-kompatibel sidokedja kommer till Bitcoin Cash – Technology Bitcoin News

Bitcoinguide

Morgan Stanley Eyes Bitcoin Exchange Acquisition After Crypto Rallies 1500%

Bitcoinguide