Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Ternoa Blockchain (CAPS) avslöjar SecretNFT, dess NFT-plattform – Sponsrade Bitcoin News


Ternoa Blockchain har precis presenterat alfa-versionen av sin SecretNFT Marketplace, en plattform helt dedikerad till icke-fungibla tokens (NFT). Plattformen, som använder Ternoas eget CAPS-token, kommer med många funktioner för att främja dess antagande bland artister och älskare av NFT.

Ternoa lanserar sin NFT-plattform, SecretNFT

De Ternoa Blockchain har precis presenterat den första versionen av sin SecretNFT Marketplace, en ny plattform helt dedikerad till NFT.

NFT-marknaden tillåter konstnärer att utfärda autentiserade digitala konstverk i en enda upplaga. Ternoas plattform har ett antal innovationer, inte minst den så kallade SecretNFT, en funktion som gör konstnärernas verk ännu mer unika.

Denna plattform representerar det första fullskaliga testet av Ternoa Blockchain, med alla NFTs närvarande på SecretNFT Marketplace värd på Chaos Net, ett Ternoa testnet. Alla verk på SecretNFT Marketplace är därför certifierade på Ternoa blockchain för att undvika förfalskning.

Eftersom SecretNFT Marketplace-ekosystemet drivs av CAPS, Ternoas ursprungliga kryptovaluta, kommer användare att kunna köpa NFT med CAPS så snart plattformen är öppen för allmänheten.

För att distribuera denna alfaversion av SecretNFT Marketplace samarbetade Ternoa med 12 olika artister, som sammanlagt 26 NFT på plattformen. För närvarande är SecretNFT Marketplace fortfarande i en experimentell fas och många planerade funktioner som ännu inte har lagts till.

Totalt arbetar Ternoa-teamet med 30 artister för att fortsätta förbättra SecretNFT-katalogen. Nya konstverk kommer att läggas till varannan eller var tredje vecka på plattformen. Inom en inte alltför avlägsen framtid kommer SecretNFT dock att vara helt öppen för allmänheten och alla användare kommer att ha möjlighet att skapa sina egna NFT: er där.

Massor av anpassningsalternativ

SecretNFT Marketplace tillåter NFT-skapare att anpassa sina digitala verk med flera funktioner: “Protect”, “Secret” och “Blur”. Naturligtvis är dessa funktioner valfria, men de ger en möjlighet för artister att personalisera sitt arbete ..

Skydda-funktionen

Med funktionen ”Skydda” kan varje NFT åtföljas av ett vattenstämpel för att skydda dess unika egenskaper. I detta avseende är det bara NFT: s ägare som har tillgång till verket som helhet utan vattenstämpel. Denna funktion erbjuder SecretNFT Marketplace NFT: er en ny dimension som är kära för innehavare av unika icke-fungibla tokens.

Funktionen kan användas på flera sätt. För det första visar det offentligt att en NFT är verkligen unik och fastställer vem dess ägare är. Till exempel planerar många museer inom en snar framtid att skapa utställningar helt dedikerade till NFT. De kunde presentera NFT utan vattenstämplar för sina besökare, vilket skulle ge ett visst värde för utställningen, eftersom det fullständiga digitala arbetet bara skulle vara synligt under utställningen.

Några av de första NFT: erna från SecretNFT Marketplace, inklusive vattenstämplar

Den hemliga funktionen

Genom att lägga till “Secret” -alternativet till deras NFT kan en konstnär dölja det mesta eller hela sitt arbete ur sikte. Endast innehavaren av NFT kommer att kunna se vad som är gömt under den ordspråkliga huven i deras arbete.

Oskärpa-funktionen

Sist men inte minst är plattformens “Blur” -funktion. Inte överraskande, den här funktionen gör det möjligt för skaparen av en NFT att suddas ut ur sikte. Som med de andra alternativen, är det bara ägaren till NFT som kan se verket i sin helhet.

Interaktiv med Ternoas mobilplånbok

För att främja massöverföring av SecretNFT, avser Ternoa att utveckla en interaktion mellan plattformen och dess mobilapp. Idag har väldigt få om någon NFT-plattform sin egen smartphone-app, även om detta är en betydande adoptionsvektor som kan tillåta många människor att upptäcka den spännande världen av icke-svampbara tokens.

Om några veckor kommer Ternoa-ekosystemet att lansera sin egen mobilapp, som kommer att fungera som ett nav för alla Ternoa-produkter, inklusive SecretNFT Marketplace. Denna applikation kommer också att ha sin egen plånbok för CAPS, Ternoas ursprungliga token.

I detta avseende kan innehavare av CAPS-token direkt interagera med Ternoas många applikationer via appen. Dessutom kommer en insatsfunktion att implementeras när den slutliga versionen av plånboken har distribuerats, vilket gör det möjligt för CAPS-tokeninnehavare att generera passiva inkomster på de medel de innehar.

Appen kommer också att integrera funktioner relaterade till att skicka och ta emot CAPS-tokens, som Mickaël Canu, VD för Ternoa förklarar:

Sammanfattningsvis har Ternoas SecretNFT Marketplace mycket att erbjuda jämfört med befintliga NFT-marknadsplatser. SecretNFT erbjuder inte bara artister en chans att skydda sina verk innan de köper, utan också att göra innehållet i deras NFT exklusivt för framtida ägare. Detta kan representera ett stort steg framåt för hela rymden.

SecretNFT-innovation öppnar dörrarna för massiv antagande av NFT, oavsett för innehållsskapare, deras fans eller till och med för företag och samlare som vill delta i den nya världen som fortfarande är mycket i sin linda.

Ternoa-projektet har en växande närvaro på sociala medier med +11 500 följare Twitter, + 10 000 följare delade mellan engelska och franska Telegramkanaleroch 5 000 följare på både engelska och franska Instagram.

Denna artikel är baserad på en översättning från en fransk artikel som ursprungligen publicerades här


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

‘Mer värdefullt än guld’ – Den brokiga dåren tillkännager $ 5 miljoner investeringar i Bitcoin – Bitcoin News

Bitcoinguide

Ripple (XRP) kan växa om det löser sig ovanför denna viktiga häck

Bitcoinguide

Nytt Suez-protokoll för att stimulera muddring, erbjuda digitala samlarobjekt och dela avgiftsintäkter – Blockchain Bitcoin News

Bitcoinguide