Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

TeraBlock lanserar en AI-driven handelsautomation i partnerskap med Binance Cloud


Investeringar i kryptovalutaindustrin är fortfarande ett komplext åtagande för de flesta.

Det kan vara skrämmande att hitta rätt marknad att investera i vid rätt tidpunkt, främst på grund av pågående volatilitet. Av den anledningen utvecklade TeraBlock en automatiserad maskin- och investeringshanteringslösning för maskininlärning som kan sänka hindren för dem som vill komma in på marknaden på ett friktionsfritt sätt.

Gör det enkelt att investera och handla krypto

Människor som inte känner till kryptovalutor kan ha svårt att investera i Bitcoin eller andra tillgångar. Det finns en brant inlärningskurva förknippad med den här branschen som vänder bort många människor. Ingen vill undersöka aspekterna av denna bransch, jämföra de olika marknaderna eller hitta rätt tid att investera under volatila perioder.

I traditionell finansiering är det relativt enkelt att investera i olika valutor, tillgångar eller marknader. Att få exponering för andra sektorer kan ske direkt, antingen med eller utan hjälp från externa parter. Det är en mycket enkel process, men sådana lösningar är lite svåra att få tag på när det gäller kryptovalutor.

I det nuvarande landskapet kan man köpa specifika valutor regelbundet genom genomsnitt av dollarkostnader. Att ställa in den här metoden för mer än en valuta blir mer komplex än vad den behöver vara. TeraBlock vill ändra den berättelsen genom att kombinera innovativ teknik med kryptovalutainvesteringar.

Utnyttja AI och ML för automatiserad handel

Det är inte helt ovanligt att se artificiell intelligens och / eller maskininlärning i finansiella produkter och tjänster idag. Finanssektorn har roborådgivare som hjälper människor att automatisera sina investeringar och hantera sina portföljer över tid. I de flesta fall kommer AI- eller ML-algoritmen till och med att återbalansera sin portfölj beroende på nuvarande marknadsförhållanden och övergripande riskaptit.

TeraBlock vill nu ta samma tillvägagångssätt till kryptovalutaindustrin. Genom att använda kraften i artificiell intelligens och maskininlärning kan användare få förtroende för en ny tillgångsklass utan friktion. Det är ett viktigt inslag när man handlar om ökända volatila marknader, även på en bra dag. Att se priserna sjunker eller stiger med över 5% på en dag är långt ifrån ovanligt i denna bransch.

Ännu viktigare är att TeraBlocks lösning ger 100% automatiserad portföljhantering. Fonder kommer att skyddas mot volatilitet och algoritmen strävar efter att ge jämn tillväxt över tiden. Eftersom den grundläggande algoritmen kan lära sig och anpassa sig, bör Terablock-användare dra nytta av mer framgångsrika affärer över tiden.

Det är lika viktigt att notera att TeraBlock erbjuder ett enkelt sätt att köpa kryptovalutor. Med inbyggt stöd för kredit- och betalkort blir det mycket enklare att köpa Bitcoin och andra tillgångar som stöds. TeraBlock utnyttjar Binances djupa likviditet för att ge konkurrenskraftiga priser för dem som vill köpa eller sälja sin kryptovaluta när som helst.

Olika index för olika risk aptit

Eftersom kryptovalutaindustrin växer över tiden är det viktigt att investera i rätt marknader och tillgångar. I stället för att räkna ut dessa möjligheter på egen hand ger TeraBlock direkt exponering för fyra olika index. De baseras på marknadsvärde, senaste prestanda, projektöversikt och statistiska data. Varje alternativ har sina egna fördelar och nackdelar, beroende på den totala riskaptiten.

Så snart en användare väljer ett visst index kommer maskininlärningsalgoritmen att köpa tillgångarna enligt användarens anvisningar och kontinuerligt övervaka marknaden. Skulle marknaden börja gå åt fel håll kommer handelsmotorn att lämna det marknadsmässiga paret tills sakerna normaliseras igen. Med användning av lågfrekvent handel kommer användarna inte att se för många förändringar i sin totala investeringskorg.

Avslutande tankar

Att göra kryptovalutor mer tilltalande är en viktig del av utvecklingen av denna bransch. Långsamt men säkert verkar sakerna gå i rätt riktning, men det finns fortfarande mycket arbete att göra.

Plattformen som TeraBlock erbjuder visar hur framtiden kan se ut för antagande av krypto. Det är en lösning som kan tilltala både nybörjare och avancerade användare.Source link

Related posts

Cardano (ADA) korrigerar vinster, varför det kan gå igen till $ 1,5

Bitcoinguide

Hur Ethereums gasavgifter kan vara på en varaktig nedåtgående trend

Bitcoinguide

Sensorium bränner över SENSO-symboler för mer än $ 10 miljarder; Avslöjar NFT-funktionalitet

Bitcoinguide