Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Tendermint förvärvar B-Harvest, skapare av Cosmos-baserade Gravity DEX »CryptoNinjas


Tendermint, ett mjukvaruutvecklingsföretag som bygger programvara och community för Cosmos Network, meddelade idag att de har förvärvat DeFi-likviditetsinnovatorn B-Harvest, skapare av Gravity DEX, det första decentraliserade utbytet mellan kedjor som skapats för Cosmos Hub.

Gravity DEX möjliggör decentraliserad handel mellan två Cosmos-symboler – en marknad på 90 miljarder dollar som inkluderar ATOM, BNB, LUNA och CRO – eller någon av galaxerna av symboler utanför Cosmos ekosystem.

Gravity DEX är byggd med Inter-Blockchain Communication (IBC) och möjliggör tillståndslöst, pålitligt utbyte av digitala tillgångar i hela Cosmos och andra blockchain-nätverk samtidigt som den integrerar likviditetspooler i dussintals protokoll effektivt med sin Equivalent Swap Price Model (ESPM) Automated Market Maker ( AMM). Lanseringen av Gravity DEX är ett grundläggande steg för att förbättra blockchain-interoperabilitet i Cosmos ekosystem.

“Kosmos ekosystem behöver en DEX mellan kedjor”, förklarar Cosmos vd Peng Zhong. ”Tendermint tar B-Harvest internt för att lansera och skala Gravity DEX så att alla symboler inom Cosmos – och från andra blockkedjor – kan handlas fritt på en börs som är tillståndslös och pålitlig. Driftskompatibilitet är blockchainens framtid, och det görs allmänt möjligt av IBC. ”

Gravity ESPM AMM-modellen kombinerar batchexekvering, orderböcker och begränsningsorder med en AMM för att betydligt bättre än CPMM-modellen sett på plattformar som Uniswap. För att lära dig mer, läs Tendermints Litepaper och ESPM Economic Simulation.

Konkurrens

Även idag har Gravity DEX-teamet lämnat in ett formellt styrningsförslag om att tilldela 5000 ATOM från Cosmos Hub-communitypoolen som ska användas som prispengar för Gravity DEX-testnettävlingen. Omröstningen om styrelseförslaget börjar idag den 7 april 2021. Vi inbjuder dig att följa och delta i Cosmos styrprocess för att engagera dig.

Nästa fas av utbyggnaden av Gravity DEX inkluderar en veckolång testnätkonkurrens för handlare, arbitrageurs och bugbounty hunters för att tjäna priser på totalt mer än $ 200 000 i ATOM och 10 sponsrade tokens från Cosmos ekosystem:

  • TERRA (LUNA) https://terra.money
  • REGEN (REGEN) https://www.regen.network
  • BITSONG (BTSG) https://bitsong.io
  • SENTINEL (DVPN) https://sentinel.co
  • PERSISTENS (XPRT) https://persistence.one
  • AKASH (AKT) https://akash.network
  • E-PENGAR (NGM) https://e-money.com
  • CYBER (GCYB) https://cyber.page/
  • IRIS (IRIS) https://www.irisnet.org
  • AGORIC (BLD) https://agoric.com

Anmälan till Gravity DEX testnet-tävlingen öppnar den 21 april.Source link

Related posts

Ankr lägger till Eth2-futures (fETH) i sitt stakesystem »CryptoNinjas

Bitcoinguide

IOST samarbetar med Apron Network för att bygga flerkedjig arkitektur »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Crypto-derivatutbyte Deribit lanserar bitcoin volatilitetsindex »CryptoNinjas

Bitcoinguide