Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Telos förbättrar sin DeFi med lansering av nya mynt och likviditet på TSwaps-plattformen »CryptoNinjas


Telos, en blockchain och smart kontraktsplattform, tillkännagav idag planer för en djupare pressning till DeFi-sektorn med den kommande Q2-utgåvan av Telos SureProfit, en ny funktion som gör det möjligt för investerare att säkerställa framgång för sina affärer.

Genom denna “vinst-eller-avbryt” -teknik kan användare skapa affärer som tittar på en investerares plånbok före och efter den avsedda transaktionen, och om saldot efter transaktionen inte är högre av det användardefinierade måttet, kommer systemet annullerar automatiskt transaktionen, vilket eliminerar oavsiktliga förluster från Telos DeFi-transaktioner med Telos SureProfit.

Som en del av en djupare expansion till infödda Telos DeFi lanserade Telos också fem nya ERC-20-tokens, inklusive USDT, USDC, pETH, LINK och PNT, med stöd för DAI, UNI och SUSHI som kommer inom en snar framtid. Dessutom har över 1 miljon dollar i likviditet lagts till ovanstående marknader på Telos TSwaps.com fullfjädrade DeFi-plattform som möjliggör direkta swappar av Telos-tokens och låg-glidande USD-stablecoins och inkluderar avkastningslikviditetspooler och transaktionsgruvbelöningar . Denna likviditet främjar TLOS-infödda DeFi-antagande, kombinerat med inga gasavgifter, snabba transaktionstider och ingen front-running.

”Lanseringen av Telos SureProfit är ytterligare en demonstration av vår mångåriga tradition av innovation som inkluderar Telos Decide Governance-motor och T-Bond NFT-insamlingsmekanismen. Vi fortsätter att utveckla vår teknik för användning av alla investerare och vi förväntar oss stor spänning kring vår nya “vinst-eller-avbryt” -teknologi eftersom den inte bara är ny på Telos … den är ny för hela DeFi-sektorn. Vi tror att detta kommer att uppmuntra nya investerare att inleda sitt engagemang i Telos DeFi, och vi ser fram emot att välkomna dem till vårt ekosystem. ”
– Douglas Horn, Telos chefsarkitekt

På ett sätt som liknar hur flashlån fungerar på Ethereum där lånets smarta kontrakt säkerställer att det får tillbaka alla sina token eller annars utlöser hela transaktionen att misslyckas, kan investerare använda Telos SureProfit för att säkerställa att de inte slutför transaktioner som inte är lönsamma. enligt de villkor de väljer.

Telos SureProfit kommer att ha en liten användningsavgift som betalas i TLOS för att förhindra skräppostattacker, ytterligare lägga till TLOS-verktyget och fortsätta att stödja Telos-nätverket med noll inflation och gratis bastransaktioner för alla. Till skillnad från Ethereum drabbas Handlare på Telos aldrig av stora gasavgifter som krävs även när en transaktion misslyckas.

Det finns två smaker av DeFi på Telos färdplan, en via inbyggd aktivitet på Telos blockchain, och den andra på Ethereum via den snart lanserade Telos EVM (Ethereum Virtual Machine) som kör soliditetskontrakt på Telos precis som Ethereum , men snabbare, med högre kapacitet och till cirka 0,1% av kostnaden för Ethereum-gasavgifter. Telos SureProfit fungerar inbyggt på Telos, men kommer inte att finnas tillgängligt på Telos EVM eftersom vinst-eller-avbokning för närvarande inte är möjlig för Ethereum-smarta kontrakt.

Förutom hastighet, kapacitet och noll transaktionsavgifter har Telos betydande fördelar jämfört med andra plattformar som gör det till den mest avancerade blockchain-programvaran för smarta kontrakt och decentraliserade applikationer. Telos styrningsstruktur ger utvecklare och samhällsmedlemmar kontroll över plattformen i större utsträckning än någon jämförbar blockchain, snarare än en central enhet, små grupper eller enskilda valar, och dessa styrningsfunktioner görs tillgängliga för alla Telos-utvecklare att använda i sina egna DApps via Telos Decide Governance Engine.

Telos-nätverket stöder för närvarande 10 000 transaktioner per sekund (TPS) med noll transaktionsavgifter, jämfört med Ethereums 14 TPS med avgifter.Source link

Related posts

Decred’s Jake Yocom-Piatt på Bitcoin, Blockchain Governance, DCR och mer

Bitcoinguide

Tendermint förvärvar B-Harvest, skapare av Cosmos-baserade Gravity DEX »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Aussie crypto exchange CoinJar lanserar ny webbapp »CryptoNinjas

Bitcoinguide