Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Telindus samarbetar med Ledger för att lansera kryptoinnehavslösning i Luxemburg »CryptoNinjas


Telindus, en leverantör av moln-, IKT- och telekomtjänster, meddelade idag att de har samarbetat med Ledger Enterprise Solutions, en digital tillgångssäkerhetsexpert för institutioner, för att förse den luxemburgska finansmarknaden med det bästa av världsteknik.

Ledger Enterprise Solutions kommer att förse Telindus med sin Ledger Vault-teknik, en egenförvaringslösning för digitala tillgångar för förvarare, börser, banker och traditionella finansinstitut. Telindus kommer också att använda Ledger Enterprise Solutions konsulttjänster som en del av avtalet.

Telindus har anpassat Ledger Vault-reglerna för att följa lokala luxemburgska finansiella bestämmelser. Dessa regler distribueras lokalt av PSF-experter från Telindus i Luxemburg.

”Telindus är en etablerad aktör som snabbt såg möjligheten bakom krypto- och digitala tillgångar som helhet. Som sådan har de bidragit till utvecklingen av vår bransch. Vi är stolta över att samarbeta med dem genom att tillhandahålla vår expertis inom säkerhet och teknik. Vi kan nu ta itu med den luxemburgska marknaden med en kompatibel nyckelfärdig lösning för förvaring av digitala tillgångar. ”
– Alexandre Lemarchand, Vice President Global Sales & Partners, Ledger

I hjärtat av Europa är Luxemburg ett stabilt land med en stark ekonomi. Det finns många anledningar att välja Luxemburg bland vilka: ett av endast tio länder världen över med en AAA-klassning, en tillväxt som är konstant över EU: s genomsnitt, 40% av alla europeiska Tier IV-datacenter är värd i Luxemburg med anslutningar med låg latens till alla stora europeiska internetnav.

Finansiella tjänster i Luxemburg drar stor nytta av denna stabilitet. Luxemburg är en ledande ekonomisk aktör som erbjuder infrastruktur och tjänster av hög kvalitet för att ansluta affärer med den digitala världen.

”Ledger är en erkänd ledare inom både säkerhet och digital kapitalförvaltning. Vi är glada att samarbeta med dem för att möta en växande efterfrågan i branschen: förvaring av tillgångar. ”
Daniel Soriano, chef för Core Banking Services & Cloud Business, Telindus

Källa:
enterprise.ledger.comSource link

Related posts

Telos lanserar T-Starter för att hjälpa projekt att samla in och bygga vidare på Telos blockchain »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Telos (TLOS) överbryggar till Binance Smart Chain (BSC), listor på PancakeSwap »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Crypto-handelsappen Orion Terminal är nu live och erbjuder BSC- och ETH-kedjor, satsar framöver »CryptoNinjas

Bitcoinguide