Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Task Force driver Biden Administration för att skärpa kryptovalutareglering – Reglering av Bitcoin News


En offentlig-privat arbetsgrupp har lämnat en rapport till Biden-administrationen som innehåller rekommendationer för att skärpa regleringen av kryptovalutor, inklusive bitcoin, i syfte att bekämpa ransomware. “Kryptovalutasektorn som möjliggör ransomwarebrott bör regleras närmare”, skrev arbetsgruppen.

Vita huset uppmanas att skärpa kryptoregleringen

En arbetsgrupp, organiserad av Institutet för säkerhet och teknik, lämnade in en rapport med titeln ”Combating Ransomware” till Biden-administrationen på torsdag med 48 rekommendationer, varav några syftar till att skärpa kryptoregleringen.

Rekommendationerna utvecklades av Ransomware Task Force (RTF), som rapporten beskriver som ”en bred koalition av frivilliga experter från industri, regering, brottsbekämpning, civilsamhälle, cybersäkerhetsförsäkringsbolag och internationella organisationer.” Dess mål är att “tillhandahålla en strategisk ram för ett systemiskt, globalt tillvägagångssätt för att mildra ransomware-problemet.”

Rapporten hävdar att “Ransomware-betalningar görs vanligtvis i kryptovaluta”, vilket “är svåra att spåra.” En av de “Prioriterade rekommendationerna” som beskrivs i rapporten lyder:

Kryptovalutasektorn som möjliggör ransomwarebrott bör regleras närmare. Regeringar bör kräva utbyte av kryptovalutor, kryptokiosker och OTC-handelsdiskar för att följa befintliga lagar, inklusive Know Your Customer (KYC), Anti-Money Laundering (AML) och Combating Financing of Terrorism ( CFT) lagar.

Rapporten utarbetar några kryptorelaterade rekommendationer, till exempel “Utveckla nya spakar för frivillig delning av kryptovalutans betalningsindikatorer”, “Uppmuntra frivilligt informationsutbyte mellan kryptovalutaenheter och brottsbekämpning” och “Centralisera expertis inom kryptovalutainfångning och skala kriminell anfallsprocesser. ”

“Användningen av kryptovaluta bidrar till utmaningen att identifiera ransomware-brottslingar, eftersom betalningar med dessa valutor är svåra att tillskriva någon individ”, beskriver rapporten. ”Ransomware-brottslingar kan också dölja sina transaktioner genom blandningstjänster för kryptovaluta.” Det noteras också att vissa grupper också kommer att kräva betalning i sekretessmynt, som Monero. Arbetsgruppen påpekade dock att för närvarande är dessa mynt “inte lika flytande som Bitcoin och andra kryptovalutor.”

Medlemmar av RTF inkluderar US Federal Bureau of Investigation (FBI), UK National Crime Agency (NCA) och representanter från US Secret Service (USSS), UK National Cyber ​​Security Center (NCSC) och Royal Canadian Mounted Police’s National Enhet för samordning av it-brottslighet.

“Lösenord som betalas av privata företag sipprar miljoner dollar till kriminellt företag varje år”, tillägger rapporten och noterar att “Det totala beloppet som betalats av ransomwareoffer ökade med 311% år 2020 och nådde nästan 350 miljoner dollar i kryptovaluta.”

Vad tycker du om att denna arbetsgrupp driver på att regeringen skärper kryptoreglering? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Indikatorsignaler Varning för Bitcoininnehavare, tjurar se upp?

Bitcoinguide

Nigerias kryptovalutahandlade volymer på P2P-plattformen Topp 1,5 miljarder dollar – Emerging Markets Bitcoin News

Bitcoinguide

Crypto Exchange Luno säger att Sydafrikas kryptohandel domineras av unga människor – utbyter Bitcoin News

Bitcoinguide