Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Taraxa vill lägga upp alla informella transaktioner, avslöjar detaljer om den kommande TGE – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. Taraxa Foundation, ett ideellt organ som övervakar forskning och utveckling av Taraxa-projektet, tillkännagav en offentlig försäljning med start den 4 mars klockan 18 PST. Tokenförsäljningen följer lanseringen av Taraxas offentliga testnät och lanseringen av en flaggskeppsapplikation, med huvudsyftet att distribuera TARA-tokens till community-medlemmar och finansiera pågående teknik och samhällsutveckling. Deltagarna kommer att behöva tillhandahålla dokumentation och verifiera deras behörighet för att delta. Erbjudandet görs inte inom USA eller till några amerikanska personer (enligt definitionen i amerikanska federala värdepapperslagar).

TARA-inköpsalternativ och tilldelning

Tokenförsäljningen kommer att äga rum från 4 mars till 15 mars, med förhandsregistrering som börjar kl. 18.00 PST den 4 mars. Detta är den första offentliga försäljningen som hålls av företaget efter privata rundor 2018 ledd av Fenbushi Capital (en tidig investerare Ethereum), KuCoin och LongHash Ventures. Genom försäljningen kommer investerare att kunna köpa TARA-tokens, med priset från 0,008 $ till 0,012 $ med olika låsningstider. Alla alternativ kommer att erbjudas samtidigt och deltagarna kan köpa valfri kombination av alternativen. Minsta checkstorlek för alla alternativ är $ 1 000. Osålda token tilldelas tillbaka till utveckling av gemenskapen och ekosystemet.

Hur man deltar

Den senaste informationen finns på Taraxa’s information om token-försäljning sida. På den tekniska sidan arbetar Taraxa med Tokensoft, samma Silicon Valley-plattform som har hjälpt The Graph, Avalanche och Findora att lansera sin token. Registranter måste gå igenom en KYC-process i enlighet med relevanta föreskrifter och beslut.

En blockchain-huvudbok som är specialbyggd för granskningsloggning

Taraxa är en offentlig ledgerplattform som är specialbyggd för data via granskningsloggning för att spåra informella transaktionsavtal som startades 2018 i Mountain View, CA, av två Stanford-akademiker Steven Pu och Justin Snapp. Taraxas protokoll har en massa innovationer, som extremt hög genomströmning av logisk bearbetning, låg inkluderingslatens och låg finalisering utan att offra säkerhet eller decentralisering. Kärnteamet kommer från Stanford, Princeton, Berkeley och Brown, med en balans mellan teknisk och affärsbakgrund från Qualcomm, EMC, Cadence och Monitor Deloitte.

Information om allmän försäljningsinformation: https://token.taraxa.io/

Företagshemsida: https://www.taraxa.io

Medieförfrågningar: media@taraxa.io

Partnerskapsförfrågningar: partner@taraxa.io


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Kinesisk tehandlare ansluter sig till Crypto-gruvindustrin efter att ha anställt två roller för att leda sin Bitcoin-affärsplan – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitfarms köper 48 000 Bitcoin Miners, planerar att öka Hashpower med 5 Exahash – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

1,2 miljarder människor lever under dubbelsiffrig inflation, “Många har hittat fly i Bitcoin” säger HRF: s Alex Gladstein – Economics Bitcoin News

Bitcoinguide