Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Taraxa-lista på AsecendEX – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digitala tillgångar byggda av Wall Street-kvanthandelsveteraner, har tillkännagett noteringen av Taraxa-tokens (TARA) under paret USDT / TARA den 2 mars3 vid 9:00 EDT.

Taraxa är en offentlig reskontroplattform som är specialbyggd för granskningsloggning av informella transaktioner. Taraxa tillhandahåller decentraliserad infrastruktur för att spåra informella transaktionsavtal och data för att minimera kostnaderna och risken för förvirring och samtidigt eliminera tvister. Taraxa-token (TARA) används för gas, satsning och styrning i Taraxa-nätverket.

De allra flesta av världens transaktioner är informella, ouppfångna och overifierbara, vilket ofta leder till dyr förvirring och oavsiktliga tvister. Taraxa utnyttjar inbyggd registrering och granskning av loggning för att göra dessa transaktionsdata mer pålitliga och sömlösa.

Innan blockchain-tekniken uppstod var det nästan omöjligt att göra denna informella data pålitlig. Taraxa har riktat in sig och håller på att fånga vad de tror är den största möjligheten för blockchain-adoption. Taraxas mål för 2021 är att lansera deras mainnet och driva adoption för deras applikationsplattformar.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande krypto- och digital tillgångsutbytes catering för både professionella och detaljhandlare. Platsen erbjuder fläck, futures, marginalhandel och satsningsprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknaders stränghet för att skapa en säker, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en pålitlig källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https: //ascendex.com

Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global

Telegram: https://t.me/AscendEX engelska

Medium: https://medium.com/ascendex

Om Taraxa

Taraxa är en offentlig reskontroplattform som är specialbyggd för granskningsloggning av informella transaktioner.Taraxa tillhandahåller decentraliserad infrastruktur för att spåra informella transaktionsavtal och data för att minimera kostnaderna och risken för förvirring och samtidigt eliminera tvister.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https://www.taraxa.io/

Twitter: https: //twitter.com/taraxa_project

Telegram: https: //t.me/taraxa_project

Medium: https://medium.com/taraxa-project


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Studie visar snart att förbjudas Indien är det näst mest intresserade landet i Crypto

Bitcoinguide

Idag 11:40 EST: Första Bitcoin Elite NFT Art Drop

Bitcoinguide

Colombianskt kryptovalutaprojekt Kmuschicoin får popularitet när antagandet i lokala butiker växer – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide