Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Sydostasiens största bank DBS säger handelsvolymer på sin kryptovaluta har ökat tio gånger – Marknader och priser Bitcoin News


DBS, Sydostasiens största bank, säger att kryptovalutans handelsvolymer på börsen har ökat 10 gånger till cirka 30 miljoner dollar till 40 miljoner dollar. Banken samarbetar också med JPMorgan på en blockchain-avvecklingsplattform och planerar att lansera sitt första erbjudande för säkerhetstoken under andra kvartalet, har dess VD avslöjat.

DBS Crypto Business ser massiv tillväxt

En ledande koncern för finansiella tjänster med huvudkontor i Singapore, DBS, pratade om resultatet av sitt kryptobörs under mediebriefing för resultatet för första kvartalet förra veckan. DBS verkar på 18 marknader.

Banken inledde ett “digitalt börs” i december förra året. DBS Banks VD Piyush Gupta förklarade: “Våra digitala utbytesfunktioner är ungefär som Coinbase.” Han tillade att “Skillnaden är att Coinbase är massmarknadsförsäljning medan vi har varit förnuftiga genom att erbjuda detta till ackrediterade investerare och institutionella motparter till att börja med.”

“Även med den noggranna expansionen” betonade DBS VD:

Första kvartalets siffror har varit uppmuntrande … Det finns 80 miljoner dollar i tillgångar under förvaring, handelsvolymerna har ökat tio gånger till 30 miljoner dollar – 40 miljoner dollar.

“Vi har 120 kunder med en pipeline på hundratals fler”, fortsatte Gupta och tillade att “Vi hoppas kunna göra det första erbjudandet för säkerhetstoken under andra kvartalet.”

Banken sa vid lanseringen att “DBS Digital Exchange kommer att erbjuda växlingstjänster mellan fyra fiatvalutor (SGD, USD, HKD, JPY) och fyra av de mest etablerade kryptovalutorna, nämligen bitcoin, eter, bitcoin-kontanter och XRP.”

DBS VD förklarade också förra veckan att DBS har bildat ett teknologiföretag i samarbete med investeringsbanken JPMorgan och Temasek “för att skapa en plattform för att förändra hur gränsöverskridande betalningar och avvecklingar fungerar.” Han förklarade att för närvarande “gränsöverskridande betalningar och avvecklingar begränsas av ett T + 2-problem” och noterade att “Blockchain kan förändra paradigmet.”

Vad tycker du om DBS: s kryptoverksamhetstillväxt? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Blockchain, DBS, dbs bitcoin, dbs crypto, DBS crypto exchange, DBS crypto trading, jpmorgan, Settlement, Singapore, Sydostasien, handelsvolymer

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Argentinsk startupaccelerator lanserar Crypto Mining Farm i Mar Del Plata – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

Danske Bank sänker tröskeln för negativ ränta, Danmarks affärsminister säger “Det är tillräckligt” – Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin faller kraftigt efter mystisk BTC-överföring på 1 miljarder dollar till Gemini Exchange

Bitcoinguide