Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Sydkoreaner lämnar in online framställningar för att ta bort en chefsregulator efter hårda kryptokommentarer – Reglering av Bitcoin News


Eftersom den sydkoreanska regeringen fortsätter att stärka den hårda retoriken mot kryptovalutor har medborgarna blivit alltmer arg på grund av de senaste orden från tillsynsmyndigheter. Under helgen började framställningar att dyka upp på webben i syfte att avlägsna chefen för landets Financial Services Commission (FSC).

Över 141 000 signaturer samlas i en framställning

Presidentens hemsida arkiveras nu med tusentals framställningar från rasande människor i åldern 20-39 år och försöker att Eun Sun-soo, FSC: s chef, avgå. Droppen som bröt glaset var uttalanden från Eun under helgen, som uppgav att krypto inte har något ”inneboende” värde alls.

Men det är inte något nytt inom den sydkoreanska regeringens organ eller bankinstitutioner. Faktum är att det är samma retorik som Seouls regering och Bank of Korea har replikerat angående kryptos.

Eun har dock varit ganska aktiv i sina varningar om de nya reglerna som trädde i kraft.

Om inhemska kryptobörser inte överensstämde med den nya uppsättningen regler som infördes av myndigheterna i september, borde de stängas, och han varnade till och med att de flesta utbyten riskerar att möta sådana stängningar.

När det gäller presstid har en av de mest populära framställningarna som lagts in på regeringens webbplats 141 659 underskrifter som ber om att FSC-chefen ska tas bort. En annan har 8567 underskrifter.

Reaktioner från den sydkoreanska politiska sfären

Det finns också en framställning på webbplatsen där folk ber regeringen att erkänna kryptoindustrin som en legitim före dess avsikt att beskatta kryptovalutor från 2022.

I kölvattnet av översvämningarna av framställningar berättade en demokratisk partimedlem Yonhap att de tittar på frågan och också försöker bedöma den “med unga människor som investerar mycket i kryptovalutor.” Emellertid tillade tjänstemannen:

I grund och botten är det rätt att lämna kryptovalutaproblemet till marknaden. Regeringens motåtgärder med hög intensitet är nödvändiga för spridning av olaglig verksamhet och bedrägeriskador orsakade av överhettning av investeringar.

Vad tycker du om framställningarna på den sydkoreanska regeringens webbplats? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Crypto, inhemska utbyten, Eun Sun-soo, Financial Services Commission (FSC), FSC-chefens avlägsnande, framställning, framställningar, reglering, tillsynsmyndighet, Sydkorea, Sydkorean, Sydkoreanska utbyten, Sydkoreas regering, varningar

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Multi-Platinum inspelningskonstnär Lil Pump släpper NFT: er för digitala smycken – Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin träffar $ 50 000, Crypto Asset Jumps 200% på 3 månader, USD Shorts Touch a Decade High – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide

Rik pappa Dålig fars Kiyosaki köper mer Bitcoin idag, men varför?

Bitcoinguide