Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Sydafrikanska Crypto-plattformen Revix samlar in 4,1 miljoner dollar – Fintech Bitcoin News


Den sydafrikanska kryptovalutans investeringsplattform, Revix, har enligt uppgift samlat in cirka 4,1 miljoner dollar från sin senaste kapitalanskaffningsrunda. Enligt företaget kommer en del av det insamlade kapitalet att användas “för att starta Revixs mobilapplikation, en mängd olika investeringsmöjligheter för Fourth Industrial Revolution (4IR).” Dessutom säger Revix att man också planerar att använda en del av dessa medel för att finansiera företagets expansion till Europeiska unionen.

Enligt en rapport som delar detaljer om kryptoplattformens framtida planer, har Revix också för avsikt att ”erbjuda ett beteende lojalitets- och belöningsprogram, där kunder kan tjäna poäng som kan lösas in för bitcoin.” I sin utvidgning av detta sa Revix grundare och VD, Sean Sanders:

Vi bygger en beteendemässig lojalitetsmodell som uppmuntrar investerare att ta smarta investeringsbeslut, som att diversifiera sina investeringsportföljer, växa investeringsgemenskapen, förbättra deras ekonomiska kunskap och fatta smarta långsiktiga investeringsbeslut, samtidigt som vi belönas för att göra det.

Under tiden citerar en annan rapport Sanders som varnar sydafrikanska kryptoinvesterare för att inte “investera utöver vad de har råd att förlora.” Istället vill VD att investerare överväger att fördela en liten del av sin nettovärde till kryptovalutor. Sanders tillade:

“En liten tilldelning på 1% till 5% av din totala nettovärde till krypto kan leda till betydande förbättringar av din totala portföljavkastning på lång sikt.”

Under tiden avslutar VD intervjun med att rekommendera kryptoinvesterare att överväga att ”diversifiera deras aktieportfölj för att minska riskerna för exponering för en enda aktie eller bransch.”

Vad gör du av Revixs kapitalanskaffning på 4,5 miljoner dollar? Berätta vad du tycker i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Vad är studentmynt och varför det redan samlat in över 28 miljoner dollar – Sponsrade Bitcoin News

Bitcoinguide

Varför Bitcoin-pris ser ut som ett starkt rally över $ 60K

Bitcoinguide

Sydafrikanska företag konverterar kontanta innehav till BTC— kryptotillgång är säkring mot avvärdering – Emerging Markets Bitcoin News

Bitcoinguide