Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Sydafrikanska Crypto Exchange upphör med verksamhet mindre än en månad efter att BTC-uttag har stängts av – Utbyten Bitcoin News


Ett sydafrikanskt kryptovalutautbyte, Ice3x, meddelade den 6 april att det kommer att stoppa verksamheten permanent, mindre än en månad efter att bitcoin- och litecoin-uttag har stängts av. Ice3x, som är ett av de äldsta kryptobörserna i landet, säger att det kom till detta beslut efter att advokater rekommenderade företaget att inleda likvidationsförfaranden.

‘Extremt tryck’

I ett uttalande som skickades till kunder den 6 april hävdar börsen att det “behandlade de uttag som redan har lämnats in” och därför har alla uttag från plattformen inaktiverats. ” I samma uttalande uppmanar Ice3x emellertid frustrerade kunder att vara lugna och “respektfulla”.

Uttalandet fortsätter:

Var medveten om det faktum att personalen arbetar under extremt tryck just nu och endast kan ge hjälp enligt anvisningarna. Vi förstår din frustration men var respektfull när du kommunicerar med servicediskpersonalen.

Enligt uttalandet skulle Ice3x “ge ytterligare information och nästa steg” den 7 april. I skrivande stund hade inga nya uppdateringar gjorts på börsens webbplats.

Likviditetsutmaningar

Enligt en rapport från en lokal kryptomedie kan Ice3x tillkännagivande den 16 mars dock ha lett till likviditetsutmaningar som börsen upplevde före avstängningen av handeln. För att stödja denna teori citerar rapporten en oidentifierad och bedrövad Ice3x-klient som hävdar att när bitcoin sjönk i värde, “stoppade förluster på hans beställning inte till sitt önskade utlösningspris, utan istället utfördes mycket lägre.”

Enligt den lokala rapporten antyder detta problem “brist på likviditet på plattformen som krävs för att köpa upp order av den typen.” I skrivande stund hade Ice3x-grundaren och VD Gareth Grobler enligt uppgift inte svarat på förfrågningar om mer information.

Under tiden visar informationen på börsens webbplats att Ice3x fortsatte att utfärda cirka 14 uppdateringar efter att börsen ursprungligen rapporterade skillnader i saldon. I sin senaste uppdatering ber börsen kunderna “att inte skapa flera biljetter” och säger att detta “bara ökar arbetsbelastningen och antalet biljetter som teamet behöver gå igenom, vilket fördröjer operationerna avsevärt.”

Vad tycker du om Ice3x beslut att sluta använda? Berätta vad du tycker i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Ripple (XRP) samlar 20%, varför dips kan vara attraktiva

Bitcoinguide

En SEC-krusningseffekt lämnar XRP som skjuter Crypto Top 10

Bitcoinguide

Oroliga NZ Crypto Exchange Cryptopia lider av en annan hack mitt i likvidationsprocessen – Säkerhet Bitcoin News

Bitcoinguide