Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

SushiSwap nu live på Fantom, Polygon, xDai, Binance, Moonbeam


Viktiga takeaways

  • SushiSwap har distribuerat sina kontrakt på Fantom, Polygon, xDai, Binance Smart Chain och Moonbeam.
  • Alfa-utgåvan är tillgänglig nu.
  • Teamet säger att det har planerats på andra implementeringar, inklusive optimism.

Dela den här artikeln

Ett av Ethereums mest populära decentraliserade börser är att “bli multikedja.”

SushiSwap expanderar

SushiSwap har lanserat på en mängd nya blockchain-protokoll.

Det decentraliserade börsen, som lanserades på Ethereum förra sommaren, har distribuerat sina kontrakt på Fantom, xDai, Binance Smart Chain och Moonbeam. Det har också gått live på Polygon, en av Ethereums viktigaste Layer 2-lösningar.

SushiSwap ‘CTO Joseph Delong meddelat flytten på Twitter igår och bekräftade att utbytet “går i flera kedjor.”

Han delade också en länk till alfa-utgåvan.

Expansionen kommer att överraska för få av DeFis närmaste anhängare.

Nyligen har många projekt börjat se bortom Ethereum eftersom det lider av trängsel i nätverket. Binance Smart Chain, utan tvekan Ethereums största konkurrent idag, har välkomnat olika lag de senaste veckorna.

Alpha Finance meddelade igår att de flyttade till kedjan för att förbereda en “framtid med flera kedjor.” Förra veckan avslöjade 1 tum också att den lanserades i den Binance-ägda kedjan.

Ett förslag lanserades nyligen för att föra SushiSwap till Solana, men det fanns inte i Delongs lista.

Trots övergången till en mängd nya protokoll visar den senaste uppdateringen också ett engagemang för Ethereums långsiktiga framgång. Polygon är en av nätverkets viktigaste Layer 2-lösningar, och Delong bekräftade också att teamet planerade att lansera Optimism.

Planerad att gå live på Ethereum den här månaden är Optimisms lansering en av årets mest efterlängtade händelser. Det kommer att utnyttja optimistiska samlingar som ett sätt att hantera skalbarhet.

SushiSwap är en av DeFis favoritautomatiserade marknadsförare. Förra sommaren lanserades den minnesvärt och riktade sig direkt mot Uniswap genom att gaffla projektet och erbjuda mer lukrativa avkastningar till likviditetsleverantörer. Teamet drabbades av en PR-katastrof när en av dess huvudarkitekter, kocken Nomi, drog projektet, men det har förtjänat trovärdighet sedan dess. Det lanserade ett innovativt gemensamt program för likviditetsbrytning, där likviditetsleverantörer tjänar belöningar för två poletter i en pool. Snart kommer den att lansera ”BentoBox”, en lösning som möjliggör isolerad parutlåning.

SushiSwap har 3,33 miljarder dollar i värde låst idag, enligt DeFi Pulse. Uniswap, Ethereums mest använda decentraliserade börs, ligger precis före med 3,73 miljarder dollar.

Utlämnande: I skrivande stund ägde författaren till denna funktion ETH och MATIC. De hade också exponering för UNI och SUSHI i ett kryptovalutaindex.

Dela den här artikeln

Source link

Related posts

Microstrategy köper ytterligare 262 Bitcoin för 15 miljoner dollar

Bitcoinguide

VD för 141 miljarder dollar investeringsföretag säger att Bitcoin kan vara “The Stimulus Asset”

Bitcoinguide

Twitter stänger av flera Crypto Influencer-konton

Bitcoinguide