Bitcoin Guide
Image default
Köpa Bitcoins

Superplastic försöker ut NFTs med Janky, Guggimon


Basketspelare, popsångare och nu avancerade vinylleksaker – många olika grupper testar icke-fungibla tokens (NFT) på Ethereum som ett nytt sätt att tjäna pengar på.

Superplastic är ett företag som tillverkar konstnärliga vinylleksaker för samlarobjektmarknaden. Det debuterar två nya figurer på den Winklevossägda Nifty Gateway, från Guggimon och Janky, två artister med starka Instagram-följningar.

Vi kan se nytt intresse från den icke-kryptovärlden på grund av sektorns tillväxt. NonFungible.com släppte sin 2020-rapport om NFT-data för 2020 och hittade över 220 000 aktiva plånböcker i utrymmet och räknade 31 504 säljare och 74 529 köpare för året. Datasidan fångade 251 miljoner dollar i NFT-handelsvolym.

Självklart borde mainstream-överklagandet öka sektorn ytterligare, och målet att locka kändisar har alltid varit en del av Nifty Gateways strategi. Utöver sociala mediers nyligen berömda börjar de vanliga stjärnorna också bli intresserade. Nyligen båda Lindsay Lohan och Grimes, popstjärnan och mamma till Elon Musks senaste barn, har meddelat tokenerbjudanden.

Det kan vara svårt att tävla med analoga kändisar om mindshare, men Superplastic har fördelen av en dedikerad följd av människor som gillar att spekulera i estetiska varor.

Oddsen är att några av dessa fans kommer att övertalas att kolla in hela denna digitala konst med bevisbar härkomst. Låt oss bara hoppas att företaget har en plan för att förbereda sina anhängare för att förstå vad gasavgifter är.

Varje artist kommer att auktionera en NFT vardera: “Electric Scream Dream” av Janky och “Well, That Was Fucking Weird!” av Guggimon. Det kommer också att finnas sex SuperKranky-figurer som är designade tillsammans av båda artisterna. Detta är inte den första förseningen för ett leksaksföretag till krypto eller NFT. I själva verket har CryptoKaiju erbjudit analoga leksaker vars ägande motsvarar en ERC-721-token på Ethereum ett tag nu. Superplastic har inga planer på att ansluta dessa digitala erbjudanden till en verklig leksak.

Source link

Related posts

Automated Crypto Investing App Coineded Faces Bedrägeri avgifter i NY, SEC rättegångar

Bitcoinguide

Australiens Blockchain-ekosystem behöver mer stöd från tillsynsmyndigheter, säger branschorganet

Bitcoinguide

Crypto Exchange OKEx bevittnar $ 119 miljoner kort likvidation

Bitcoinguide