Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Studien finner att sydkoreaner åldras 20-39 år, investerar huvudsakligen upp till $ 100 i kryptovalutor – Emerging Markets Bitcoin News


Sydkoreas “kryptobom” är en term som de lokala medierna allmänt har antagit för att hänvisa till den nuvarande hype som ses över den asiatiska nationen. Faktum är att en ny studie avslöjade en stigande trend i antalet sydkoreaner som gör småskaliga kryptoinvesteringar.

Nya Crypto-investerare verkar inte rädda för strikta regler

Enligt “Virtual Currency App Market Analysis” -undersökningen som gjorts av stora dataföretaget IGA Works, citerad av Edaily, är nästan 60% av de nyaste kryptoinvesterarna i landet 20-30 år. Anmärkningsvärt föredrar ett sådant segment av handlare ofta att fördela “mindre mängder” pengar i kryptos, specifikt upp till $ 100.

Men studien gick mer djupgående och klargjorde att sydkoreanska kryptoinvestorer i åldern 20 till 30 letar efter bitcoin (BTC) och “topp 10-by-market-cap altcoins” investeringar.

En näringsidkare identifierades precis som ”Mr. A ”hävdade att han fördelar cirka 100 000 koreanska won ($ 88) varje månad från sin lönedag på BTC och sådana altcoins.

IGA Works säger att antalet månatliga app-användare av kryptovaluta passerade de tre miljoner tröskelvärdena i februari “för första gången.” Med detta sagt anser företaget att en sådan siffra är en milstolpe eftersom rädslan för strängare regler för inhemska börser inte driver bort investerarna.

Ändå tror experter som citerats av Edaily att en sådan trend att göra småskaliga investeringar i kryptos är knuten till de massiva varningarna för att fördela pengar till kryptos.

Specifikt de som varnar för att investera mycket pengar i kryptovalutor “mitt i den höga volatilitet som tjurmarknaden har medfört.”

Sydkoreanska Crypto-investerare handlade över 7 miljarder dollar på bara två månader

Men kryptofeber förblir bland sydkoreanerna. Som Bitcoin.com News rapporterade i början av mars handlade inhemska kryptoinvesterare med cirka 7 miljarder dollar per dag under perioden från 1 januari till 25 februari 2021. Uppgifter hävdade också att 42% av den genomsnittliga volymen handlades på KOSPI-börsen .

Studien sammanställdes av Kim Byeong-wook, en parlamentsmedlem i Demokratiska partiet, som extraherade data från Bithumb, Upbit, Korbit och Coinone, de mest framstående regionala kryptobörserna.

Vilka är dina tankar om trenden i studien? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Domaren ger tillgång till SEC-interna poster på Bitcoin, Ether, XRP – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

En annan hedgefond får kryptoexponering via Grayscales GBTC – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide

Undersökningen visar 77% av amerikanerna är bekymrade över stigande inflation, priserna på varor skyhöga – Economics Bitcoin News

Bitcoinguide