Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Stratis samarbetar med världens största .NET-utvecklingsgemenskap för att utvidga utvecklargemenskapen – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE.Stratis, Blockchain as a Service (BaaS) plattform, utökar utvecklarnas räckvidd genom att samarbeta med C # Corner, den största, mest aktiva gruppen av C # -utvecklare i världen.

2 april 2021, London, Storbritannien Stratisuppnår ytterligare en milstolpe som den samarbetar medC # hörn, ett 3M + medlemssamhälle som arbetar för att främja kunskap och mjukvaruteknik. Stratis fokus på att utnyttja Microsofts teknik, särskilt C # programmeringsspråk, innebär att en mängd programmerare världen över nu kommer att utveckla och stödja varandra för att bygga med Stratis Blockchain Technologies.

Partnerskapet kommer att påverka flera aktiviteter som genomförs under de kommande månaderna, med början med ett dedikerat Stratis Blockchain Development Team som fokuserar på att utveckla praktiska användningsfall med Stratis. C # Corners utvecklingsteam kommer att förbinda sig att leverera flera lösningar, vilket i slutändan visar styrkan i plattformen som utvecklats av Stratis.

Dessutom kommer Stratis att arbeta tillsammans med C # Corner för att utföra fokuserade Hackathon-evenemang varje kvartal och tillhandahålla prispottar för dem som deltar i demonstration av blockchain-användning med Stratis Smart Contract-lösning. Stratis syftar till att skapa ett stort nätverk av utvecklare som kan designa, bygga och distribuera funktionella applikationer på Stratis. Tillväxten av ett rikt och kunnigt samhälle av utvecklare kommer utan tvekan att driva på adoption och utveckling.

Detta partnerskap kommer också att introducera det efterlängtade certifieringsprogrammet Certified Stratis Blockchain Expert (CSBE); riktade till de som arkitekterar Blockchain-lösningar som använder Stratis. Certifieringen säkerställer att en individ har en djup förståelse för blockchain-kärnkoncept och deras genomförbarhet och visar bästa praxis som anges av Stratis kärnutvecklingsteam.

Stratis kommer också att ha ett särskilt område i avsnittet Lär i C # Corner, där de som är intresserade av Blockchain-utveckling kan främja sina färdigheter efter instruktörsledade handledning.

C # Corner: Microsoft Stack-fokuserad gemenskap

C # hörn, rankad under 2800 globalt och grundades 2000, är ​​en av C # och .NET-utvecklarnas största onlinegrupper. C # Corner når nästan 5 miljoner utvecklare varje månad och erbjuder dagliga uppdateringar om programvaruutvecklingsnyheter. C # Corner har 1,2 miljoner följare på Facebook och flera tusen följare på Twitter och andra sociala medieplattformar.

C # Corner-medlemmar publicerar dagligen nytt innehåll för att lära sig och bygga bättre programvara. Medlemmar delar sin kunskap via artiklar, blogginlägg, forumfrågor och karriärråd. C # Corner tillhandahåller också inlärningsinnehåll, inklusive videor, inlärningshandledning, liveshower. Liksom att organisera flera utvecklarfokuserade konferenser som är de mest framstående utvecklarkonferenser globalt. C # Corner MVP-programmet känner igen och tilldelar topptekniska experter och tankeledare i rymden och marknadsför dem på sin plattform och sociala medier.

Veteran Microsoft-utvecklare leder C # Corner-teamet, inklusive flera Microsoft MVP: er, regiondirektörer och certifierade utbildare. Mahesh Chand, grundaren av C # Corner, är en 14-gånger Microsoft MVP och tidigare Microsoft Regional Director. Mahesh är också en publicerad författare och har gett ut ett halvt dussin böcker på C # och .NET.

Stratosfären och bortom

Stratis tillbringade de senaste åren med att bygga en mångsidig och funktionsrik plattform baserad på Microsofts ledande programmeringsram .NET Core. Plattformen kan nu användas för att skapa Blockchain-lösningar i en bekant miljö.

Genom att använda en alternativ konsensusalgoritm som kallas Proof-of-Authority kan Stratis BaaS-teknik skala och hantera mycket större genomströmning än andra blockchain-lösningar. En definierad uppsättning distribuerade blockproducenter säkerställer att transaktioner valideras och bearbetas snabbt, vilket resulterar i blixtsnabba omgångstider. Stratis lösning ger möjlighet att ” skalas efter vilja ” och upplever således inte trängsel, vilket resulterar i fördefinierade och kända transaktionskostnader, vilket tar bort risken för att uppleva flyktiga kostnader när man interagerar med Blockchain.

Med4,1 miljarder dollar spenderade på blockchain-lösningar över hela världen förra året, varje bransch idag utforskar fördelarna som blockchain-tekniken ger. Stratis erbjuder den enklaste adoptionslösningen genom sina olika erbjudanden byggda på C #, det mest använda kodningsspråket.

Om Stratis

Stratiserbjuder oöverträffade nivåer av säkerhet, tillförlitlighet och prestanda genom att utnyttja blockchain. Plattformens inhemska C # -ekosystem gör det möjligt för företag över hela världen att använda sin befintliga IT-infrastruktur och verktyg för att använda blockchain-teknik genom att ge tillgång till Stratis blockchain-funktioner på ett välbekant språk för den dagliga utvecklaren.

  • Microsoft Focus:Stratis tillhandahåller den enda Blockchain-plattformen som erbjuder heltäckande Microsoft-lösningar med .NET Core Framework
  • Stratis identitet:En decentraliserad KYC- och AML-kontroll för att göra det lättare för företag att verifiera klientidentiteter och följa regler.
  • Supply Trust:En nyckelfärdig lösning för supply chain management som ger fullständig synlighet i en pålitlig och decentraliserad miljö.
  • STO-plattform:Regleringskompatibla digitala värdepapper för företag som lanserar STO: er
  • Stratis smarta kontrakt:Säkra och granskbara digitala kontrakt som utvecklats på branschstandard Microsoft C # -språket, passar DeFi-åldern.

Följ Stratis på Twitter – https://twitter.com/stratisplatform

Gå med i Stratis Developer Academy – https://academy.stratisplatform.com/

Kolla in Stratis på GitHub – https://github.com/stratisproject

Läs de senaste nyheterna från Stratis – https://www.stratisplatform.com/news/

Kontaktinformation för media

Kontaktnamn: Bitcoin PR Buzz Press Team

Kontakt e-post: press@bitcoinprbuzz.com

Stratis är källan till detta innehåll. Detta pressmeddelande är endast av informationssyfte. Informationen utgör inte investeringsrådgivning eller ett erbjudande att investera.


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Ethereum konsoliderar över 2 050 dollar, det här är varför tjurar förblir i kontroll

Bitcoinguide

Litecoin på gränsen till monster rör sig mot Bitcoin

Bitcoinguide

Hur DAFI-protokollet belönar långsiktiga tokeninnehavare och stöder hållbar projekttillväxt

Bitcoinguide