Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Stratis ‘InterFlux Protocol lägger till stöd för Ethereum, Hyperledger, DEX och DeFi – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. Blockchain as a Service (BaaS) plattform Stratis stöd till privata och offentliga blockchain-lösningar, Ethereum och Hyperledger, öppnar ekosystemet för mainstream-antagande av företag.

London, StorbritannienStratis är utvecklad för att göra blockchain-tjänster tillgängliga för företag över hela världen. I strävan efter detta mål stöder det nu interoperabilitet med Ethereum, vilket gör det möjligt för företag att utnyttja användarvänligheten från Stratis Technologies samtidigt som de når ut till miljoner Ethereum-användare. Lanseringen av dess inslagna token (wSTRAX) ger också en boom för DeFi-sektorn. Låst i förhållandet 1: 1 med Stratis ursprungliga STRAX-token, plattformar byggda på Ethereum kan använda wSTRAX i sina DeFi-produkter.

Stratis tillhandahåller en blockchain-lösning av företagskvalitet som utvecklats i C # på Microsoft .NET Core Framework med fokus på modulära Blockchain-lösningar för offentliga och privata Blockchain-lösningar. Stratis erbjuder Blockchain-as-a-Service (BaaS) för att ta bort komplexiteten i samband med lanseringen av en decentraliserad kedja. Branschledande infrastruktur-som-en-tjänst (IaaS) -leverantörer stöds för att möjliggöra snabb distribution av tjänster. Stratis BaaS tillåter organisationer att påbörja utveckling av Blockchain-lösningar utan att det kostar att administrera och vara värd för en miljö.

Introduktion till InterFlux

Stratis är mycket medveten om utvecklingen inom det offentliga blockchain-området. Detta har blivit vanligt med den exponentiella tillväxten av decentraliserade finanser (DeFi) som UniSwap, Maker och Curve. Detta fokus har lett till vidareutveckling av Stratis interoperabilitetslösning. Stratis InterFlux kommer att tillhandahålla interoperabilitet mellan Stratis (STRAX) Blockchain och Ethereum blockchain, vilket ger xETH till Stratis Blockchain Technologies och, viktigare, wSTRAX till Ethereum Blockchain. I ett nötskal möjliggör Stratis InterFlux ett sömlöst utbyte av STRAX-token till en motsvarande token på Ethereum Blockchain, en symbol som kallas wSTRAX.

WSTRAX-token kommer att fullt ut utnyttja den senaste utvecklingen inom DeFi-domänen och dra nytta av rika likviditetspooler och decentraliserade utlåningsprotokoll som är tillgängliga via Ethereums ekosystem.

Uppnå tillförlitlighet

Stratis lösning har utformats för att ta bort alla nivåer av centralisering. Stratis InterFlux Hub tillhandahåller en mogen uppsättning av inlåsta masternoder som autonomt behandlar förfrågningar mellan två blockkedjor, vilket resulterar i ett verkligt pålitligt utbyte av STRAX-token till wSTRAX på Ethereum Blockchain.

Stratis bygger vidare på framgång

De Stratis teamet har varit oerhört aktivt det senaste året och lanserade service efter service. Senast fångade plattformens potential uppmärksamheten hos investeringsfonden Alphabit, som åtagit sig en 8-siffrig summa mot plattformens utveckling under de kommande två åren.

Stratis tillhandahåller den enda Blockchain-plattformen som erbjuder heltäckande Microsoft-lösningar med .NET Core Framework. Organisationer som enbart utvecklar sina produktutbud eller interna affärsapplikationer med Microsoft-teknik kan enkelt integreras och stödja med samma utvecklingsverktyg. Plattformen har utformats med tanke på utvecklare, vilket gör det möjligt för befintliga .NET-utvecklare att hämta och bli skickliga inom kortare perioder.

C # är ett populärt programmeringsspråk som används i branschen. Således sparar Stratis support både tid och pengar för företag över hela världen som inte längre behöver formatera programvara för ett annat programmeringsspråk.

STRAX-token finns redan på Binance för kryptovalutautbyte. Med sina avancerade funktioner som InterFlux, Sidechains, SegWit support, ett komplett bibliotek med dApps och verktyg, ger Stratis företag över hela världen en chans att utnyttja blockchain-kraften för sin verksamhet utan att behöva lära sig oerhört komplexa blockchain-programmeringsspråk och arkitekturer.

Om Stratis

Stratis erbjuder oöverträffade nivåer av säkerhet, tillförlitlighet och prestanda genom att utnyttja blockchain. Plattformens ursprungliga C # -ekosystem gör det möjligt för företag över hela världen att använda sin befintliga IT-infrastruktur och verktyg för att anta blockchain-teknik genom att ge tillgång till Stratis blockchain-funktioner på ett välbekant språk för den dagliga utvecklaren.

  • Microsoft Focus: Stratis tillhandahåller den enda Blockchain-plattformen som erbjuder heltäckande Microsoft-lösningar med .NET Core Framework
  • Stratis identitet: En decentraliserad KYC- och AML-kontroll för att göra det lättare för företag att verifiera klientidentiteter och följa regler.
  • Supply Trust: En nyckelfärdig lösning för supply chain management som ger fullständig synlighet i en pålitlig och decentraliserad miljö.
  • STO-plattform: Regleringskompatibla digitala säkerheter för företag som lanserar STO: er
  • Stratis smarta kontrakt: Säkra och granskbara digitala kontrakt som är utvecklade på det branschstandard Microsoft C # -språket som passar för DeFi-åldern.

Nu med InterFlux-stöd kommer företag att kunna använda den kraftfulla och branschvänliga Stratis blockchain samtidigt som de fortfarande kan utnyttja de största DeFi-marknaderna på Ethereum.

Följ Stratis på Twitter – https://twitter.com/stratisplatform

Gå med i Stratis Developer Academy – https://academy.stratisplatform.com/

Kolla in Stratis på GitHub – https://github.com/stratisproject

Läs de senaste nyheterna från Stratis – https://www.stratisplatform.com/news/

Kontaktinformation för media

Kontaktnamn: Bitcoin PR Buzz Press Team

Kontakt e-post: press@bitcoinprbuzz.com

Stratis är källan till detta innehåll. Detta pressmeddelande är endast av informationssyfte. Informationen utgör inte investeringsrådgivning eller ett erbjudande att investera.


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Polkadots potential samlar fart när tether ansluter sig till ekosystemet – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

Thailändska centralbanken förklarar baht-pegged Stablecoin olaglig i brott mot valutalagen – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide

Colombias finansinspektör godkänner nio kryptoplattformar för att arbeta med nationella banker – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide