Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Stora amerikanska snabbmatskedjechipotle ger bort $ 100 000 i BTC för att fira National Burrito Day – News Bitcoin News


Chipotle Mexican Grill säger att det ger bort bitcoin och gratis burritos för att fira National Burrito Day. Företaget har skapat ett spel där varje deltagare kommer att ha tio försök att gissa en giltig sexsiffrig kod för en chans att vinna en gratis burrito eller upp till $ 25 000 i bitcoin.

Gratis Burritos och Bitcoin Giveaway

Chipotle Mexican Grill (NYSE: CMG) meddelade tisdag att “det kommer att ge bort $ 100.000 i gratis burritos och $ 100.000 i bitcoin för att fira National Burrito Day den 1 april.” Enligt QSR Magazines årliga rangordning av snabbmatskedjor i USA är Chipotle den 11: e största kedjan baserat på försäljning.

I samarbete med Coil-grundaren Stephan Thomas lanserar Chipotle ett interaktivt spel på National Burrito Day som heter “Burritos eller Bitcoin.” Spelet går live den 1 april klockan 9:00 PT och slutar kl 18:00 PT samma dag. Chipotle säger:

Detta tillfälle gör Chipotle till det första amerikanska restaurangmärket som erbjuder en kryptovaluta-giveaway till konsumenterna.

Thomas har varit i nyheterna för att ha förlorat sin hårddisk med 7 002 BTC, för närvarande värt cirka 414 miljoner dollar. Med Burritos eller Bitcoin-spelet “Chipotle uppmuntrar fans att utföra ett hånligt” räddningsuppdrag för “chiptcoin” och knäcka koden på sin digitala plånbok … I en lekfull ode till Thomas erfarenhet, “beskrev företaget.

Gratis Bitcoin: Stora amerikanska snabbmatskedjechipotle ger bort $ 100 000 i BTC för att fira National Burrito Day

Spelare kan besöka webbplatsen burritosorbitcoin.com för att delta. Chipotle förklarade:

Varje spelare har tio (10) försök att gissa en giltig sexsiffrig kod för en chans att vinna en gratis burrito eller upp till $ 25 000 i bitcoin.

Totalt kommer 10 000 spelare att vinna en gratis burrito, 50 spelare vinna 500 dollar i bitcoin och tre spelare vinna 25 000 dollar i kryptovalutan.

Företaget tillade: “Om spelare inte lyckas i sina tio försök och uthärda samma öde som Thomas, kan de bli förvånade och glada över ett specialerbjudande från Chipotle.”

Inget köp är nödvändigt för att delta i giveawayen, som är ”Öppen för lagliga invånare i 50 USA / DC, 18 år eller äldre”, förklarade företaget.

Chipotle Chief Marketing Officer Chris Brandt kommenterade:

Vi letar alltid efter unika sätt att förbättra firandet, och i år ger vi fansen möjlighet att förvärva två mycket värdefulla tillgångar: burritos eller bitcoin.

Vad tycker du om att Chipotle ger bort bitcoin? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Bitcoin möter över $ 52K, varför BTC snart kan nå $ 55K

Bitcoinguide

Morgan Stanley gör 3 Bitcoin-medel tillgängliga för kunder – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide

Gamblas Erik King om Crypto Payment Providers för onlinekasinon

Bitcoinguide