Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Stateless Money lanserar indextoken för Polkadot


Viktiga takeaways

  • Polkadot Index Network Token (PINT) kommer att ge innehavare exponering för de bästa projekten i Polkadot-ekosystemet.
  • PINT kommer att utvecklas av Stateless Money, en Polkadot-satsningstjänstleverantör, i samarbete ChainSafe.
  • PINT: s övergripande utveckling kommer att övervakas av ett styrelseråd som består av Polychain Capital, Hypersphere Ventures, HashKey Capital, Acala och Stateless.

Dela den här artikeln

Stateless Money, en insättningstjänst som förvaltar tillgångar till ett värde av 150 miljoner dollar, meddelade att de skulle lansera en indextoken för Polkadot.

Indexinvestering kommer till Polkadot

Polkadot är en snabbt växande interoperabel blockchain med stöd av Web3 Foundation som har sett stort intresse från utvecklare och investerare. Det finns hundratals projekt under utveckling av team över hela världen på Polkadot och dess kanarinätverk Kusama.

Istället för att sikta igenom dessa projekt kommer Polkadot Index Network Token (PINT) att hjälpa investerare att göra en allmän satsning på det bredare ekosystemet. Kallas Polkadot Index Network Token (PINT), kommer token att ge innehavare exponering för de bästa projekten i Polkadot-ekosystemet.

Stateless Money sa att de skulle bygga PINT i samarbete med ChainSafe, dess utvecklingspartner för projektet. Indextoken finansieras av StakerDao, en decentraliserad autonom organisation.

PINT: s övergripande utveckling kommer att övervakas av ett styrelseråd som består av Polychain Capital, Hypersphere Ventures, HashKey Capital, Acala och Stateless Money.

Enligt det officiella förslaget kan PINT också användas av Polkadot-fallskärmar som vill minska riskerna med att hålla en enda inhemsk tillgång i sina statskassor.

Vid tidpunkten för förslaget har Acala, Equilibrium, HydraDX, Litentry, Moonbeam och Plasm uttryckt intresse för att gå med i indexet.

Vem som helst kommer att kunna sätta in sina Polkadot-baserade tokens till myntade PINT-token i lika värde. Eftersom det är ett index kommer tokens cirkulerande leverans att baseras på utfärdande, inlösen och bränning av PINT.

Kedjestyrning av indextoken uppnås genom PINT-innehavare som godkänner tillgångar som ska inkluderas i indexet.

Utlämnande: Författaren har inte den kryptovaluta som nämns i denna artikel vid tidpunkten för publiceringen.

Dela den här artikeln

Source link

Related posts

Du kan nu köpa en Tesla med Bitcoin, säger Elon Musk

Bitcoinguide

Coinbase Pro-listor SushiSwap, Polygon, Skale Network

Bitcoinguide

Bitcoin korsar $ 60.000 och ställer in en ny rekordhög

Bitcoinguide