Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

State Street samarbetar med Pure Digital för att lansera Cryptocurrency Trading Platform – Exchange Bitcoin News


State Street, ett av de största kapitalförvaltningsföretagen, samarbetar med kryptostart Pure Digital för att inrätta en kryptovalutahandelsplattform. “Pure Digital kommer att vara en helautomatisk OTC-marknad med hög kapacitet för digitala tillgångar och kryptovalutor med fysisk leverans och bankförvaring”, förklarar företaget.

State Street tillhandahåller teknik för Crypto-handelsplattform

Puremarkets Ltd., med handelsnamnet Pure Digital, meddelade torsdagen att de lanserar en “ny och unik grossisthandel för digital valutahandel”. Företaget har också “ingått ett avtal med State Street Currenex” som teknikleverantör för handelsinfrastrukturen.

State Street är ett av de största kapitalförvaltningsföretagen i världen med 3,1 biljoner dollar under förvaltning och 38,8 biljoner dollar under förvaring och administration. Det rankade 14: e på listan över USA: s största banker efter tillgångar. Currenex är en marknadsledande teknikleverantör som erbjuder högpresterande handelsteknik.

Tillkännagivandet beskriver:

Pure Digital kommer att vara en helautomatisk OTC-marknad med hög kapacitet för digitala tillgångar och kryptovalutor med fysisk leverans och bankförvaring.

”Pure Digital kommer att vara flera vårdnadshavare. Handelsdeltagare kommer att kunna utnyttja sina föredragna digitala tillgångsförvarslösningar och hantera risker genom en smart förvaringsmekanism, ”tillkännager ytterligare information.

”Institutionella deltagare kommer att handla på plattformen med hjälp av bilateral kredit som möjliggör effektivt kapitalanvändning och kontroll för alla handelsdeltagare. Detta kommer att etablera en robust marknad för prisupptäckt och riskutbyte, förklarade Pure Digital. ”Handel förväntas inledas i mitten av 2021.”

David Newns, global chef för utförande av Globallink, State Street Global Markets, kommenterade:

Currenex är stolta över att utnyttja vår erfarenhet och expertis inom marknaden för handel med FX och digitala tillgångar för att förse Pure Digital med robust teknik och infrastruktur för detta spännande digitala valutahandel.

Dessutom har Pure Digital och State Street för avsikt att ytterligare utforska det digitala valutahandeln, säger meddelandet.

Vad tycker du om att State Street kommer in i kryptovaluta? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Hedgefondförvaltaren säger att avyttring i amerikanska statsobligationer är en hot mot ‘högflygande tillgångar’ som BTC – Economics Bitcoin News

Bitcoinguide

Norges fjärde rikaste man investerar i en Crypto Mining ASIC-tillverkare – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin återvinner 100 SMA, det här är varför BTC kan återuppta upptrenden

Bitcoinguide