Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Starcoll att utfärda Star Wars-samlarobjekt i begränsad upplaga som NFT


NFT-industrin skjuter på alla cylindrar eftersom fler stora märken utforskar digitala samlarobjekt. Den senaste franchisen för att omfamna icke-fungibla tokens är Star Was. Över 800 samlade samlarobjekt kommer att utfärdas som NFT med hjälp av StarColl.

NFT-industrin fortsätter att växa

Det är intressant att notera den pågående tillväxten i världen av icke-svampbara token eller NFT. Det som ursprungligen ansågs vara ett snabbt-bli-rik-system för blivande artister blir nu ett globalt fenomen. Digitala samlarobjekt på blockchain får fart med hjälp av några toppmärken. Ända sedan NBA utfärdade sin Topshot-kollektion genom denna teknik, tappar andra märken åt att göra detsamma.

På tal om varumärken och franchiseföretag som uppmärksammar NFT, kommer Star Wars-samlarobjekt till blockchain. Med hjälp av StarColl är målet att ta med över 800 samlingsobjekt i begränsad upplaga den 4 maj, globalt känd som Star Wars Day. En fysisk artikel stöder varje NFT som utfärdas av StarColl från en stor privat Star Wars-samling.

Som en framtida StarCollNFT-ägare kan samlare ha sitt namn och NFT synliga på Starcolls vandringsutställning. Ägare som vill vara anonyma kommer också att ha det alternativet. Alla NFT-ägare får gratis livstidsåtkomst till den globala resandeutställningen som en speciell och unik fördel. För äkta Star Wars-fans är det en ovärderlig bonus.

Säkrar Star Wars NFTs på Blockchain

För att ge optimal säkerhet för dessa kommande Star Wars-samlarobjekt trycker StarColl på QAN-blockkedjan. Med sitt fokus på att vara kvantresistent ger blockchain en bättre lösning än andra offentliga digitala ledgers på marknaden. Kvantresistens kommer att bli en viktig del av blockchain-teknologin under de följande åren på grund av tillkomsten av kvantberäkning.

QANplatform CTO Johann Polecsak tillägger:

NFT-säkerhet är ett försummat ämne idag. Ingen talar om cybersäkerhetsfrågor och smärtpunkter bakom NFT-ekosystemet. Källfiler av NFT som säljs för tusentals dollar kan enkelt ändras till memes av hackare. StarColl NFT: er kommer att skyddas av den kvantresistenta QAN-blockkedjan, där metadata och ägarinformation lagras. ”

Med sin hybridblockchain-plattform vill QANplatform erbjuda utvecklare och företag alternativ. Oavsett om de vill köra DeFi-lösningar eller affärsprocesser, syftar QANplatform till att ge den snabbaste upplevelsen. Dessutom kan denna teknik distribueras till molntjänster som Linode eller Amazon AWS, vilket skapar en friktionsfri miljö för att utforska nya möjligheter.

Avslutande tankar

Medan vissa människor antog att NFT-vurm skulle komma och gå mycket snabbt, spelar det motsatta scenariot. Fler och fler franchisetagare erkänner potentialen att utfärda samlarobjekt på blockchain. Ännu viktigare är att olika blockchain-ekosystem tävlar om dragkraft i detta segment, vilket kommer att visa sig friskt på lång sikt. Genom att låta Star Wars-serien utforska nya gränser för att nå sin kundbas skickas en stark signal till andra franchises.

Eftersom fler plattformar tävlar om dragkraft i NFT-rymden blir det spännande att se om någon kan få en dominerande marknadsposition. Vissa märken kan visa sig vara mer populära än andra, men det är lika värt att hålla koll på de olika blockchain-ekosystemen. Bredare tillgänglighet för utfärdande och prägling av NFT: er kommer att skapa ny marknadsdynamik med globala återverkningar.Source link

Related posts

Studie visar snart att förbjudas Indien är det näst mest intresserade landet i Crypto

Bitcoinguide

En intelligent handels- och automatiseringsplattform för DeFi – sponsrade Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin Bounty refereras till ett avsnitt av Marvels ‘The Falcon and the Winter Soldier’ ​​- Featured Bitcoin News

Bitcoinguide