Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Starbucks-kunder kan nu betala med Bitcoin via Bakks Digital Wallet-app – Bitcoin News


Starbucks-kunder kan nu betala för varor med bitcoin genom att använda Bakkt digitala plånbok-applikation. Bakks VD, Gavin Michael, förklarade att 500 000 användare deltog i testning före lanseringen, eftersom företaget säger att det ser fram emot att utöka kryptotillgångar till alla.

Du kan nu betala för varor på Starbucks med Bitcoin

Du kan nu betala med bitcoin genom att använda Bakkt-plånboken i den populära kedjan av kaféer som heter Starbucks. Med över 30 000 platser världen över är Starbucks världens största kafékedja och drar in cirka 26,50 miljarder dollar i intäkter årligen. Enligt Bakkt-chefer deltog 500000 kunder i Bakks program för tidig åtkomst endast för inbjudningar, och nu kan vem som helst ladda ner appen via App Store och Google Play Store och använda den för att göra inköp.

“Genomsnittskonsumenten har en mängd digitala tillgångar – från presentkort till lojalitetspoäng till bitcoin – men saknar verktygen för att spåra och utnyttja deras värde på ett adekvat sätt”, sa Bakks VD, Gavin Michael, under tillkännagivandet. ”Vi är glada över att kunna ge Bakkt-appen allmänheten som ett steg på vår resa för att utöka tillgången till digital tillgång till alla.

Bakkt namnger ett antal populära partners

Starbucks är inte den enda vanliga butiken som accepterar bitcoin via Bakkt-appen, eftersom företag som Golfnow, Best Buy, Choice Hotels och Fiserv också deltar. Karl Hebert, Starbucks VP för globalt kort, handel och betalningar förklarade att Starbucks-teamet arbetade mycket nära med Bakkt-teammedlemmarna.

“Våra team arbetade nära varandra när Bakkt sökte input för att utveckla en unik och pålitlig betalningsupplevelse som gör det möjligt för kunder att låsa upp värdet av sina digitala tillgångar i form av amerikanska dollar,” sa Hebert.

Starbucks-chefen tillade:

Vi är glada över att kunder nu har möjlighet att använda Bakkt för att ladda sitt Starbucks-kort i Starbucks-appen och sedan använda det för att betala på Starbucks.

Dessutom sade Jerramy Hainline, Senior Vice President och general manager på Golfnow att hans företag också ser fram emot att diversifiera mot ett alternativt betalningssystem.

“Som en ledande teknik inom vår sport är Golfnow glada att gå med Bakkt för att ytterligare diversifiera betalningslösningar för våra mer än 3,5 miljoner medlemmar”, detaljerade Hainline. “Potentialen som vårt partnerskap presenterar är mycket övertygande och skapar en möjlighet att göra golf ännu mer tillgängligt genom att ge våra kunder möjlighet att konvertera krypto, presentkort och oanvända lojalitetspoäng till en runda golf.”

Vad tycker du om att kunna spendera bitcoin på platser som Starbucks, Best Buy och Golfnow? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Bakkt, Bakkt Wallet, Best Buy, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Choice Hotels, kryptotillgångar, Digital valuta, Fiserv, Gavin Michael, Golfnow, Jerramy Hainline, Karl Hebert, Starbucks, Starbucks Bakkt

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Starbucks-logotyp,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Den största amerikanska optionskursen gäller för List Vanecks Bitcoin ETF – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin-överlämning till rika plånböcker på väg när prisfallet går: analytiker

Bitcoinguide

SEC-arkivering visar Blackrock Held Bitcoin Futures-kontrakt värda 6,15 miljoner dollar – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide