Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Star Wars-samlarobjekt blir digitala som samlingar omfamnar NFT: er – Blockchain Bitcoin News


Mer än 800 samlade föremål i begränsad upplaga, några från inspelningsscener, kommer att gå på auktion på Starcoll NFT-marknaden, eftersom en stor samlare utnyttjar blockchain-teknik för en av historiens mest lagrade filmfranchises.

Tidig registrering tidsbestämd den 4 maj (vara med dig)

I ett växande tidstecken har icke-fungibla tokens (NFT) blivit för attraktiva för även Star Wars-samlare att ignorera. Som en av de mer populära memorabilia- och leksaksmarknaderna redan före blockchain-uppkomsten, är Starcolls övergång till att dra nytta av löftet om blockchain-teknik för att säkerställa både digitalt och fysiskt ägande för Star Wars-samlarobjekt är en naturlig passform.

Star Wars Collectibles Go Digital som samlingar omfamnar NFT

Starcoll, en NFT-marknadsplats och samling, är byggd på QAN-blockchain för att säkerställa högsta möjliga säkerhetsnivå. Antagandet av denna hybrid, kvantresistenta blockchain är avsedd att ta itu med problematiska problem som har plågat NFT, som dålig säkerhet och hackares förmåga att ändra källfiler till memes.

Starcolls första evenemang är utformat för att tilltala samlare och samlingar och kommer att innehålla 800+ föremål från en enda privat samling, inklusive begränsade upplagor och till och med några föremål från fotograferingsscener. En fysisk artikel säkerställer varje NFT som myntas av Starcoll från samlingen.

Den medföljande resandeutställningen i samlingen visar information om ägare och NFT-metadata om inte ägaren väljer anonymitet.

Starcoll NFT-köpare får gratis tillgång till denna globala utställning. Tidig registrering för Starcoll börjar den 4 maj i en hyllning till Star Wars-fans och samlare som firar “May the Fourth Be With You.”

Vad skulle Darth Vader tänka på NFT? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Starcoll

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Sydkoreaner lämnar in online framställningar för att ta bort en chefsregulator efter hårda kryptokommentarer – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

dCanvas öppnar sin begränsade tilldelning av 256 NFT till allmänheten

Bitcoinguide

Paypals Venmo lanserar kryptohandel för 70 miljoner användare att köpa och sälja kryptovalutor – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide