Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Standardprotokoll integrerar Litentrys decentraliserade ID-tjänst för att förbättra IDO-vitlistning »CryptoNinjas


Litentry, en kedjeaggregat för decentraliserad identitet (DID), har meddelat ett partnerskap med Standard Protocol, ett Polkadot-baserat Collateralized Rebasable Stablecoins (CRS) -protokoll för syntetiska tillgångar. Målet med samarbetet är att förbättra IDO-vitlistningsprocessen för att säkerställa rättvisa och decentralisering.

DID + IDO

Ett aktuellt problem med IDO: er är att projekt har problem med att välja adresser som är berättigade till tilldelningarna för att förhindra spambot och flera konton. Detta försämrar spelets rättvisa och decentralisering. Urvalsprocessen behöver förfinas och hanteras med en mer avancerad och flexibel mekanism.

Som en del av detta samarbete kommer Litentry som tjänsteleverantör att tillhandahålla avancerade IDO-vitlistningsmetoder med identitetsbaserad valideringsvalvalidering via sin DID-aggregerings- och beräkningsmodell. Detta kommer att hjälpa Standardprotokollet att identifiera kvalificerade användare och filtrera bort oönskade användare som spamrobotar.

Integrationsfördelar

Dessutom kommer Standardprotokoll att bli en leverantör av identitetsdata för Litentry. Identitetsdata i Standardprotokollet kan användas för att mata kreditberäkningsmodellen i ett försök att ge en mer exakt representation av användaridentiteten.

Detta innebär också att användare kommer att kunna länka och verifiera sin standardidentitetsinformation på Litentry-plattformen och tredje parts dApps kan få DID-data i realtid från en identitetsägare under användarens auktorisering på ett säkert sätt.

Samtidigt planerar Standard Protocol att integrera Litentrys aggregerade DID API och utnyttja nyttan av LIT-token, för att utforska sätt att justera säkerhetsgraden och att uppgradera sitt kedjestyrningssystem baserat på individuell identitet och kedjebeteende.

Slutligen kan Litentrys integrering med Standard Protocols oraklesystem underlätta och skärpa identitetsverifieringen av potentiella oracle-leverantörer. Detta kommer att göra Standard Protocols oraklesystem mindre sårbart för skadliga aktörer och avsikter.Source link

Related posts

Varför FATF-reseregeln visar FinCEN Crypto Wallet-regeln kan fungera

Bitcoinguide

Tredje Solana blockchain hackathon på gång med upp till $ 1 miljoner i priser och bidrag »CryptoNinjas

Bitcoinguide

SWFT Blockchain (SWFTC) är nu tillgängligt på Binance Smart Chain och Huobi ECO Chain »CryptoNinjas

Bitcoinguide