Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Stacks lanserar mentordrivet acceleratorprogram för att driva på innovation på Bitcoin »CryptoNinjas


Stacks Foundation, den ideella organisationen som förvaltar Stacks ekosystem, meddelade idag att de lanserar Stacks Accelerator för att främja blockchain-utvecklares tillväxt över hela världen. Det intensiva 3-månadersprogrammet stöds av en ledande koalition av Stacks-partners, inklusive Stacks Foundation, Hiro Systems, Freehold och Daemon Technologies, som har gjort en första $ 4 miljoner USD för att stödja mer än hundra kryptoteknologföretagare i ett tidigt skede. med finansiering, mentorskap och tillgång till den otroliga gruppen av Stacks-utvecklare.

En lager-1-blockkedja som är utformad för att underlätta användarägt internet, Stacks ger allt från icke-fungibla tokens (NFT) till projekt som specialiserat sig på decentraliserad finansiering, eller DeFi, till Bitcoin. Genom att möjliggöra skalbara smarta kontrakt för Bitcoin erbjuder Stacks byggare en unik möjlighet att skapa långvariga projekt på det säkraste och mest värdefulla nätverket bland blockkedjor.

Förutom erfarna byggare inom Stacks-communityn kommer Stacks Accelerator att investera i startteam som är intresserade av att utnyttja Stacks-protokollet för att ytterligare förnya sig om Bitcoin. Startups på alla nivåer och finansieringsnivå med minst två grundare som arbetar heltid kommer att övervägas. Programmet sträcker sig upp till 50 000 dollar i finansiering till deltagande satsningar (25 000 dollar i förskott och 25 000 dollar som en del av finansieringsrundan), med ytterligare finansiering och mentorskap för startups fortsätter på obestämd tid därefter.

Acceleratorn kommer att äga rum online via en kombination av workshops och skräddarsydda, praktiska mentorsessioner. För närvarande inkluderar mentorprogrammet Eric Ries (författare till The Lean Startup), tungviktare som Meltem Demirors (CSO för CoinShares) och speciella framträdanden från ledare över krypto, som Anthony Pompliano (investerare vid Pomp Investments), Thomas France (Co- Grundare av Ledger), Sergey Nazarov (medgrundare av Chainlink) och mer.

Ytterligare mentorer kan ses på webbplatsen som de tillkännages, inklusive från organisationer som Digital Currency Group, Princeton, Devpost, Gotenna, Techstars, Gitcoin, Startup Weekend, SOSV, Flipside Crypto, Dystopia Labs och Internet Archive. Deltagande satsningar kommer också att ha tillgång till en potentiell användarbas och uppföljare genom Stacks-nätverket med över 300 000 tokeninnehavare, inklusive ledande investerare som USV, Lux Capital, Winklevoss Capital och Zhen Fund.

Casey Taylor, VP för nätverk och utveckling på DCG, sa: “Efter år av nätverksutveckling viker Stacks för decentraliserade appar som utnyttjar smarta kontrakt för att erbjuda engagerande upplevelser och kraftfulla användningsfall. Som medlem i Stacks Accelerator ser DCG fram emot att stödja dessa projekt och den bredare ansträngningen att lägga till funktionalitet i Bitcoin. Genom att bygga med Stacks är dessa team banbrytande för en generation av applikationer och tjänster förankrade i Bitcoin, utökar det som man tidigare trodde var möjligt i nätverket och ytterligare frigör det enorma värdet i det. ”

“Med Stacks Accelerator har vi skapat ett erbjudande som inte bara tar itu med de unika utmaningarna med att bygga i krypto utan också stöder team som löser verkliga problem för slutanvändare, vilket kräver anslutningar och kunskap långt bortom kryptorummet,” säger Mitchell Cuevas, chef för tillväxt vid Stacks Foundation. “Med vägledning från experter från organisationer både inom och utanför” blockchain “som inkluderar Union Square Ventures, Princeton, Chainlink, Digital Currency Group, Techstars och andra, kommer grundarna att ha direkt tillgång till en mångsidig och djup uppsättning toppnivåresurser.”

Acceleratorn leds av serieentreprenören och författaren Trevor Owens, vars startups har samlat in över 100 miljoner dollar i riskfinansiering. Trevor grundade Lean Startup Machine och var en av de första rådgivarna till grundarna av Stacks när den började 2014. Ett internationellt team av krypto- och teknikföretags skalningsexperter rekryteras för att stödja programföretag.

”Vårt mål är att bygga det bästa nätverket av grundare, mentorer, investerare och partners i branschen för att ge nystartade företag en orättvis fördel när de går på marknaden. Stacks ger redan en otrolig utvecklingsplattform och utvecklarupplevelse, så vi lutar oss så kraftigt för att få det här programmet från marken, säger Trevor Owens, VD för Stacks Accelerator.

Stacks Accelerator-ansökan finns tillgänglig på webbplatsen och tidsfristen för att ansöka är den 14 maj. Team kommer att accepteras löpande, vilket innebär att tidiga sökande har större chans att acceptera.Source link

Related posts

Bitcoin (BTC) DeFi-lösning BadgerDAO integrerar RenVM »CryptoNinjas

Bitcoinguide

APPS och Global Oculus styr pilotplattform för kryptobetalningsinfrastruktur »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Urkels crypto mining pool-plattform lever nu med investeringar från Polychain

Bitcoinguide